Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af to skribenter. For øjeblikket er det Laura Rosenkvist Schultz og Klaus Bach Christensen, der leverer nyt til sitet hver dag. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til skribenterne på e-mail: journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
Oktober
2017
Svømning
Republic Day Championships
.
3
November
2017
Svømning
Herning Grand Prix 2017
Herning Svømmehal
4
November
2017
Svømning
International Swimmeeting Southtyrol
Bolzano

VM-langbane Budapest

 

VM-junior langbane

Tekst
Tekst

 

Velkommen på SvømmeSports hjemmeside

SvømmeSport er Dansk Svømmeunions web-satsning i 2012. Formålet med SvømmeSport er at sætte fokus på nyhedsformidling og aktualitet indenfor følgende overordnede områder: konkurrence-/elitesvømning, åbent vand, eliteudspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.

SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org

www.svoem.org finder du alle de informationer, der knytter sig til hele organisationen og dens aktiviteter og tilbud. Det er her du finder kontaktdata på alle sektioner og udvalg. Det er her du finder regler og vedtægter, der knytter sig til de sportslige discipliner i unionen. Regler, som de er defineret af LEN og FINA, finder du også her. Søger du mesterskabsoversigter, rekordoversigter, mulighed for anmeldelse af stævner, kluboversigter, kursustilbud, orientering om generalforsamling, årsmøder med meget mere, er det også på www.svoem.org, det findes.

Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 4439 4453, e-mail: nt@svoem.dk