Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Mie Ø. Nielsen runder World Cup af med hele fire medaljer


05-10-2014 18:30:00:
Af: Anne Vegeberg Hansen

På anden konkurrencedag i Moskva bidrog Mie Ø. Nielsen atter til den danske medaljehøst.


Det blev til i alt fire stykker metal til de rød-hvide under den første konkurrencedag til dette års World Cup, som fandt sted i Moskva denne weekend. Søndag blev det så til yderligere tre medaljer, hvor Mie Ø. Nielsen igen bidrog flittigt.

 

Ligesom hun gjorde lørdag, formåede Aalborg-svømmeren nemlig at komme på podiet hele to gange søndag, hvor hun indtog andenpladsen på både 100 m ryg og 100 m medley med tiderne 56.80 og 59.34.

 

I begge tilfælde var det den ungarske Katinka Hosszu, som henviste den 17-årige svømmer til andenpladsen.

 

Alt i alt kan Mie Ø. Nielsen altså prale med fire medaljer fra dette års World Cup, hvor hun også indtog andenpladsen på 50 m ryg lørdag samt bidrog til Danmarks tredjeplads på 4x50 m mixed.

 

Foruden Mie Ø. Nielsen var Aalborg-svømmeren Julie Levisen også med i finalen i 100 m ryg søndag, hvor det dog kun blev til en syvendeplads for den unge svømmer med tiden 1:03.88.

 

Til gengæld formåede Levisen at tage sølvet på 100 m fri med tiden 53.39 efter hollandske Inge Dekker på førstepladsen. Det er hendes anden medalje under dette års World Cup og rundt regnet den syvende for Danmark i alt.

 

De rød-hvide kan således prale med at tage hele fem sølvmedaljer og tre bronze med hjem fra Moskva. Derudover blev det også til et par nye rekorder og i alt 15 finalepladser – otte lørdag og syv søndag.

 

For foruden de to finalepladser, som hver især Mie Ø. Nielsen og Julie Levisen bidrog med søndag, endte Viktor B. Bromer også i finalen på 200 m medley, hvor han sluttede som nummer seks, ligesom Louise Dalgaard kan kalde sig finalist med sin fjerdeplads på 50 m bryst. Og sidst men ikke mindst så var Julie Levisen også med i finalen på 200 m fri, hvor det blev til en syvendeplads.

 

SvømmeSport vil følge op på de danske resultater fra dette års World Cup en af de kommende dage. I mellemtiden kan du lære mere om dette års stævne i Moskva og se flere resultater derfra her.

 

Læs også ”Juba: World Cup spiller mindre rolle i år” og "Danmark sikrer fire top-3-placeringer til World Cup”
Tags: World Cup

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.