Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Viktor B Bromer: Målet er en finaleplads til VKM


06-10-2014 08:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

I weekenden deltog Viktor B. Bromer i World Cup stævnet i Moskva (RUS). Her blev det til en nordisk rekord, to bronzemedaljer samt en god fornemmelse af, at formen er der, hvor den skal være på nuværende tidspunkt.


Viktor B. Bromer (Aalborg Svømmeklub) svømmede en tredjeplads i hus på hans favoritdistance, 200 meter butterfly, ved weekendens World Cup i Moskva. Med tiden 1:52.19 satte han samtidig ny nordisk rekord, hvilket han selv er meget tilfreds med.

”Jeg synes, løbet er et godt tegn på, at formen er, hvor den skal være. Jeg tog en chance, ved at forsøge at ligge hårdere ud, end jeg plejer. Det gav pote. Det vil derfor være noget, jeg skal hjem og arbejde videre med. Jeg er nu klar at tage på træningslejr, og hvor jeg ydeligere vil forsøge at forbedre min svømning.”  fortæller Viktor B. Bromer.

 

Næste mål vil for Viktors vedkommende være VM på kortbane i Doha, Qatar. Han fortæller til SvømmeSport, at han i de kommende måneder vil have fokus på det tekniske i hans svømning.

 

”Op mod VKM og fremover vil jeg arbejde mere med mit benspark - både over og under vand. Dertil trænger mine vendinger også til at blive finpudset. Målet til VKM er en finaleplads og at svømme stærkere end nogensinde.” fortæller Viktor.

 

Udover den flotte tredjeplads i 200 meter bufferfly, vandt han også bronze i 4x50 meter mixed medley. Her bestod holdet af Viktor B. Bromer (Aalborg Svømmeklub), Julie Levisen (Aalborg Svømmeklub), Mie Ø. Nielsen (Aalborg Svømmeklub) og svømmer/talentudvikler i Herning Svømmeklub, Chris Christensen.

Her blev den samlede tid for holdet 1:43.04, hvilket var 01.78 sekunder efter russerne, som indtog førstepladsen.

 

Viktor B. Bromer var også i finalen på 200 meter medley, hvor han endte på flot sjetteplads.

 

Find flere resultater fra World Cup, Moskva HER
Tags: World Cup

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.