Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Marcus Krøyer Svendsen er udnævnt til mentor i KVIK Kastrup


09-10-2014 17:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

I forbindelse med at fremme udviklingen af elitemiljøet i KVIK Kastrup, har bestyrelsen og eliteafdelingen besluttet at etablere en såkaldt mentorordning i KVIK’s eliteafdeling.


Mentorordningen går ud på, at anvende de bedste svømmere i det daglige elitearbejde.

Mentoren skal være elitesvømmernes repræsentant ind- og udadtil. Mentoren skal fungere som rollemodel, skal give feedback til trænerne og udføre en række opgaver for at fremme talentudviklingen i KVIKs eliteafdelingen.

 

FOTO: Privat

 

Krøyer skal fungere som rollemodel
Marcus Krøyer Svendsen deltog ved sommerens EJM. Her opnåede han en flot 8. plads i 200 meter fri. Han er samtidig udtaget til den danske senior-bruttogruppe ”The Vikings”. Nu er han også blevet udnævnt til mentor for KVIK Kastrup.

 

”Det er et kæmpe skulderklap. Jeg er ikke engang fyldt 18 år, som er et af kravene. Jeg tror, jeg fik tilbudt mentorordningen, fordi jeg er en god holdkammerat og jeg passer min træning.” fortæller Marcus til SvømmeSport.

 

Mentorordningen er i første omgang en forsøgsordning, men vil også være første skridt på vejen mod etablering af et professionel aftaleforhold mellem elitesvømmerne og KVIK Kastrup. Der er en forventning om, at flere førsteholdssvømmere vil blive tilbudt denne og andre ordninger de kommende år.

 

”På langt sigt vil KVIK gerne have, at alle førsteholdssvømmerne bliver finansieret af mentorordningen. Førsteholdssvømmerne skal hjælpe klubben, så der bliver skabt et bedre flow gennem eliteafdelingen, samtidig med at mentorernes egenbetalinger på førsteholdet vil forsvinde.” udtaler Marcus til SvømmeSport.

 

Finansieringen af mentorordningen foregår via sponsorering af de enkelte mentorer, som får økonomisk støtte til deres svømmeudgifter. En mentor vil dog ikke kunne tjene penge direkte på udnævnelsen, da pengene bliver sat ind på mentorernes brugerkonto.

 

Udover Marcus, så har Ida Schütt og Rasmus Härstedt også fået tilbuddet om mentorordningen.

Læs mere på KVIK Kastrups hjemmeside HERSe de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.