Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Sigma Swim ansætter klubdirektør - og får fælles administration


12-11-2014 16:20:00:
Af: Nora Thomsen

Mia Hyldahl er startfællesskabets nye direktør per 1. november.


Onsdag eftermiddag har startfællesskabet Sigma Swim udsendt pressemeddelelse om Mia Hyldahls nye titel som direktør. Pressemeddelelsen fremgår nedenfor.

 

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at vi pr. 1. november 2014 har ansat Mia Hyldahl som klubdirektør for Sigma Swim.
Sigma Swim er et startfællesskab mellem Sigma Swim Allerød og Sigma Swim Birkerød, og Mia vil i sin nye rolle varetage den daglige ledelse af Sigma Swims svømmeskoler, konkurrenceafdeling, tri-afdeling og administration. 


Sigma Swims nye direktør, Mia Hyldahl. Foto: Sigma Swims hjemmeside.


Mia har siden 2007 været fuldtidsansat i administrationen i Sigma Swim Birkerød, men var allerede fra 2001 svømmeskoleleder. Og endnu før det var svømning også en stor del af Mias liv. Mia har selv været konkurrencesvømmer og vundet både årgangsmesterskaber, juniormesterskaber og danske mesterskaber. Mia har deltaget i mange internationale stævner og var i 90’erne blandt Danmarks bedste svømmere. Endelig har Mia været træner på mange forskellige hold lige fra svømmeskolehold til voksenhold og konkurrencehold. Ind imellem al svømningen har Mia også haft tid til at uddanne sig inden for regnskab.

Mia kender dermed til svømningens verden fra livet som svømmer, som træner, som leder og som administrator – og vi er glade for at hun nu har sagt ja til denne udfordring som klubdirektør for Sigma. Mia får reference til klubbernes styregruppe og bestyrelser.

I forbindelse med Mias ansættelse slår vi administrationerne i de to klubber sammen. Den fælles administration drives fremover af Mia i tæt samarbejde med Tine Andersen, Caroline Suhr og Stine Lyngby.


Carles Subirana fortsætter som cheftræner med det sportslige ansvar for eliteholdene og klubbens røde tråd hele vejen ned gennem konkurrenceholdene. Lars Madsen fortsætter sit virke som ansvarlig træner for Årgangsgruppe 1 holdet og bliver i forbindelse med denne omorganisering cheftræner for Sigmas konkurrencehold fra talent til Årgangsgruppe 2 holdet.

 

Med venlig hilsen


Mette Koch Sonnenborg
Formand, Sigma Swim Allerød


Lise Lotte Erichsen
Formand, Sigma Swim Birkerød
Tags: Sigma Swim

Se de seneste nyheder

22-01-2018 06:39:00

De danske juniorlandsholdssvømmere og svømmere fra Great Danes kickstarter langbane sæsonen i Luxembourg.

 
21-01-2018 13:59:30

Victoria Bierre har skiftet sit vante træningsmiljø i GSC ud med NTC. SvømmeSport har talt med hende om, hvordan de første uger har været. 

 
19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.