Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Tekst 3

29-04-2017 09:00:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af to skribenter. For øjeblikket er det Laura Rosenkvist Schultz og Johanne Tolstrup, der leverer nyt til sitet hver dag. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til skribenterne på e-mail: journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

4
Maj
2017
Svømning
Handelsbanken Farum Cup 2017
Farum Svømmehal
12
Maj
2017
Svømning
Akropolis Swimming Grand Prix
Athens
13
Maj
2017
Svømning
Finis Cup
Tartu

Vienna International Swim Meet

 

Swim Open Stockholm

 

Tekst
Tekst


5 hurtige spørgsmål til Frederik Siem Pedersen..


06-01-2015 20:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

SvømmeSport har fået kontakt til Frederik Siem Pedersen, som allerede nu befinder sig i Sydafrika. 


The Vikings skal om få dage på træningslejr i Sydafrika. Frederik Siem Pedersen er kommet truppen i forkøbet, og rejste derned med Farum Svømmeklub for et par dage siden. Om situationen i Sydafrika fortæller Frederik:

 

"Turen med Farum har været planlagt i over et halvt år. Derfor er jeg faktisk allerede hernede. Vi landede i søndags og skal være her de næste tre uger. Jeg kan love for, at her er varmt og super skønt. Perfekt sted til en træningslejr."


Her ses Frederik Siem Pedersen med to klubkammerater ved poolen i Pretoria. Foto: Farum Svømmeklub

 

Svømmesport har stillet Frederik fem spørgsmål omkring hans juleferie og træningslejren i Sydafrika.

 

Har du haft en god jul? Hvem fejrede du jul og nytår med?

Ja, jeg havde en rigtig god jul og et godt nytår. Jeg har rigtig nydt ferien med min kæreste. Det har været rart med noget tid hjemme her mellem VM og træningslejren, så det gælder bare om at nyde den med dem man holder af. Selve juleaften blev holdt sammen med familien hjemme hos mine forældre. Selvfølgelig med verdens bedste julemad. Og nytåret blev skudt ind med min kæreste og venner. Så det har været nogen skønne uger!

 

Har du kunne holde formen hen over juledagene?
Ja, men jeg har desværre haft en sygdom, som drillede mig i lidt over en uge, som jeg havde rigtig svært ved at komme helt af med. Det har været lidt irriterende, specielt når jeg skulle på træningslejr så tidligt på året. Men den er væk nu, og jeg er helt klar på at give den gas her i Sydafrika.

 

Hvilke forventninger har du til lejren?
Mine forventninger er selvfølgelig at få lavet en masse god og hård træning, og komme hjem i en super god form. Samtidig synes jeg også, at det er vigtigt at kroppen får en masse sol og varme, til når skal hjem til kolde Danmark igen. Og selvfølgelig skal vi have det sjovt og opleve en masse nye ting. Jeg har aldrig været i Sydafrika før, så det bliver helt sikkert spændende.

 

Hvilke fokuspunkter vil du have på lejren?
Jeg kommer herned med en masse forkuspunkter og en masse nye spændende ting at arbejde med, men vigtigst er nok at få opbygget en god grundform. Træningsperioden ligger lige til det med små 12 uger til trials, så her skal arbejdes rigtig hårdt hernede de næste tre uger.

 

Ved du hvordan jeres træningscyklys kommer til at være på træningslejren?
Jeg ved at jeg selv kommer til at køre efter den her ugemodel, 2-2-1-2-2-1-1. Derefter forfra i alle tre uger. Her kommer der selvfølgelig noget styrketræning og dryland oveni, men sikkert også noget alternativt som fodbold eller basketball. Her på stedet er der utallige muligheder for at lave alverdens sportsgrene, så noget af det skal da lige prøves.

 

Tak for den fine update fra Frederik. SvømmeSport har samtidig lovet Frederik, at ønske hele Svømmedanmark et rigtig godt nytår fra ham.

 

Se de seneste nyheder

29-04-2017 18:00:00

Helena Rosendahl Bach er blandt de svømmere, der skal repræsentere Danmark ved sommerens EM Junior. Læs med her, hvor Helena fortæller om arbejdet frem mod mesterskabet.

 
29-04-2017 11:30:00

Ved den årlige generalforsamling i Dansk Svømmeunion blev Søren Korbo hædret som nyt æresmedlem efter mange års flot arbejde. Læs hele pressemeddelelsen her. 

 
29-04-2017 09:00:00
Danmarks Idrætsforbund har nu udtaget svømmeholdet til EYOF
 
28-04-2017 17:00:00

SvømmeSport har fået sig en lille snak med Daniel Skaaning, der skal repræsentere Danmark ved VM til sommer på 4x200 fri. Læs med her.

 
28-04-2017 15:03:00

20-årige Mie Østergaard Nielsen fra Aalborg Svømmeklub ønsker at springe VM på langbane i juli over for at skabe et fornyet afsæt for fortsat sportslig udvikling.