Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af to skribenter. For øjeblikket er det Laura Rosenkvist Schultz og Klaus Bach Christensen, der leverer nyt til sitet hver dag. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til skribenterne på e-mail: journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


5 hurtige spørgsmål til Frederik Siem Pedersen..


06-01-2015 20:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

SvømmeSport har fået kontakt til Frederik Siem Pedersen, som allerede nu befinder sig i Sydafrika. 


The Vikings skal om få dage på træningslejr i Sydafrika. Frederik Siem Pedersen er kommet truppen i forkøbet, og rejste derned med Farum Svømmeklub for et par dage siden. Om situationen i Sydafrika fortæller Frederik:

 

"Turen med Farum har været planlagt i over et halvt år. Derfor er jeg faktisk allerede hernede. Vi landede i søndags og skal være her de næste tre uger. Jeg kan love for, at her er varmt og super skønt. Perfekt sted til en træningslejr."


Her ses Frederik Siem Pedersen med to klubkammerater ved poolen i Pretoria. Foto: Farum Svømmeklub

 

Svømmesport har stillet Frederik fem spørgsmål omkring hans juleferie og træningslejren i Sydafrika.

 

Har du haft en god jul? Hvem fejrede du jul og nytår med?

Ja, jeg havde en rigtig god jul og et godt nytår. Jeg har rigtig nydt ferien med min kæreste. Det har været rart med noget tid hjemme her mellem VM og træningslejren, så det gælder bare om at nyde den med dem man holder af. Selve juleaften blev holdt sammen med familien hjemme hos mine forældre. Selvfølgelig med verdens bedste julemad. Og nytåret blev skudt ind med min kæreste og venner. Så det har været nogen skønne uger!

 

Har du kunne holde formen hen over juledagene?
Ja, men jeg har desværre haft en sygdom, som drillede mig i lidt over en uge, som jeg havde rigtig svært ved at komme helt af med. Det har været lidt irriterende, specielt når jeg skulle på træningslejr så tidligt på året. Men den er væk nu, og jeg er helt klar på at give den gas her i Sydafrika.

 

Hvilke forventninger har du til lejren?
Mine forventninger er selvfølgelig at få lavet en masse god og hård træning, og komme hjem i en super god form. Samtidig synes jeg også, at det er vigtigt at kroppen får en masse sol og varme, til når skal hjem til kolde Danmark igen. Og selvfølgelig skal vi have det sjovt og opleve en masse nye ting. Jeg har aldrig været i Sydafrika før, så det bliver helt sikkert spændende.

 

Hvilke fokuspunkter vil du have på lejren?
Jeg kommer herned med en masse forkuspunkter og en masse nye spændende ting at arbejde med, men vigtigst er nok at få opbygget en god grundform. Træningsperioden ligger lige til det med små 12 uger til trials, så her skal arbejdes rigtig hårdt hernede de næste tre uger.

 

Ved du hvordan jeres træningscyklys kommer til at være på træningslejren?
Jeg ved at jeg selv kommer til at køre efter den her ugemodel, 2-2-1-2-2-1-1. Derefter forfra i alle tre uger. Her kommer der selvfølgelig noget styrketræning og dryland oveni, men sikkert også noget alternativt som fodbold eller basketball. Her på stedet er der utallige muligheder for at lave alverdens sportsgrene, så noget af det skal da lige prøves.

 

Tak for den fine update fra Frederik. SvømmeSport har samtidig lovet Frederik, at ønske hele Svømmedanmark et rigtig godt nytår fra ham.

 

Se de seneste nyheder

16-12-2017 21:33:00

To europarekorder og en verdensrekord var med til at holde ild i den store svømmefest til EM lørdag aften.

 
16-12-2017 21:00:00

De seneste dage hvor EM i Svømning har fundet sted i København knokles der hårdt for at skabe den bedste oplevelse. Under EM’et er omkring 500 frivillige aktive som bruger en masse energi på at skabe den bedste oplevelse for alle. 

 
16-12-2017 13:30:00

For mange unge svømmere er det en drøm – uanset hvor fjern, at komme med til et stort internationalt stævne. Lørdag fik en stor gruppe unge svømmere fra Region Midtjylland og Nordjylland chancen for at opleve EM på nært hold.

 
16-12-2017 11:54:00

EM-afsnittet med flest danske starter er færdigsvømmet, og du får tophistorierne derfra her.

 
16-12-2017 11:30:00

Royal Arena er næsten hjemmebane. Sådan må mange svenske publikummer have tænkt, for der er solgtmange billetter til vores naboer på den anden side af sundet. Og svenskerne er med til at højne stemningen – ikke kun i vandet, men også på tribunen.