Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Københavns Livredderklub får mere vandtid


20-02-2015 22:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

Nu har Københavns Livredderklub mulighed for 2,5 times vandtræning om ugen fordelt ud på tirsdag og fredag aften.


Siden Københavns Livredderklub blev oprettet  2013, har foreningens mission været at skabe et socialt samlingssted for livreddere og livredderaspiranter i Københavnsomåret.

 

Foto: KLK

 

 

Københavns Livredderklub har indtil nu kun haft vandtid om tirsdagen kl. 21-22 i Emdrup Bad. Men på grund af den flotte fremgang i foreningen, har KLK nu haft mulighed for at indgå en aftale med Sundby Bad, om at udvide deres træningsmuligheder. Derfor vil KLK fremover også have vandtid fredag aften kl. 18.30-20.00 på Amager.

 

SvømmeSport har i den forbindelse fået en kommentar fra Julie Fischer Vinther Christensen, som er medlem af Københavns Livredderklub.

 

"Det er super fedt med den nye vandtid i Sundby Bad, da det giver mig en bedre mulighed for at forbedre mine færdigheder frem mod DM i livredning i April. DM i livredning er et vigtigt stævne for mig, da det er her, at der skal kæmpes om EM kvalifikationerne. Så jeg ser det som en fordel, at Københavns Livredderklub nu har mulighed for at træne konkurrencelivredningsdisciplinerne i bassin to gange om ugen".

 

Hvis du bor i Københavnsområdet og har lyst til at prøve konkurrencelivredning af, så er du velkommen til at møde op i Emdrup eller Sundby Bad. Har du ydeligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte foreningens formand Jacob Nielsen eller skrive til KLKs facebook-side HER.

 

 

Hvis du har mod på at kaste dig ud i konkurrencelivredning, så læs mere HER

Læs om indendørsdisciplinerne HER

Find invitationen til DM i bassinlivredning HERSe de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.