Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Cheflandstræneren ser frem til de to World Cups


29-10-2015 14:41:03:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Danmarks cheflandstræner Nick Juba glæder sig til World Cup i Doha og Dubai og ser det som en god mulighed for at komme ordentligt i gang med sæsonen igen.


På mandag i næste uge går det løs, når Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub/NTC), Viktor B. Bromer (Aalborg Svømmeklub) og Daniel Skaaning (STT-VAT/NTC) deltager ved World Cup i Doha – første stop på en tur, der også indebærer en World Cup i Dubai den 6. – 7. november.

 

Cheflandstræner Nick Juba er udmærket klar over, at disse konkurrencer ligger først i sæsonen, hvilket betyder, at svømmerne reelt set ikke har været ude og konkurrere siden VM i Kazan i august, men ikke desto mindre glæder han sig til at se noget god dansk svømning som altid.

 

- The swimmers who are going look and sound to be in good shape but, of course, they haven’t really raced since the World Championships in August, fortæller Nick og fortsætter:

 

- To me the World Cups are about the two ’P’s – preperation and practice – both crucial elements in what is, of course, a very important season.

 

Som de to deltagende svømmere Daniel Skaaning og Viktor B. Bromer allerede har udtalt til SvømmeSport, er disse to stævner langt fra en topning og ses som et stævne, der ligger midt i en hård træningsperiode. Derfor forventes der ikke verdensklassesvømning, men derimod fungerer stævnet som en god mulighed for svømmerne for at komme ud og teste formen af. Som Nick Juba også bider mærke i, er det en god mulighed for at få svømmet større stævner på langbane.

 

- I look forward to some decent early season swims, udtaler Nick. Doha and Dubai are rare opportunities to race long-course at a time when high-class long-course meets are hard to find.

 

- I hope that they race fast, enjoy themselves and gain some knowledge about themselves from the experience.

 

Husk, at når svømmerne i næste uge går i gang, er det muligt at tune ind på TV2 Sport, hvor de vil sende fra finalerne både i Doha og Dubai.
Tags: World Cup

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.