Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Jeanette Ottesen nomineret til årets sportsnavn


09-11-2015 13:31:26:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Vores alle sammen svømmestjerne Jeanette Ottesen er blandt de nominerede til dette års sportsnavn – en pris som Danmarks Idrætsforbund og Jyllands-Posten står bag.


I 2011 vandt Jeanette Ottesen titlen som årets sportsnavn, og nu fire år efter, er hun nomineret igen.
Dette kunne DIF (Danmarks Idrætsforbund) igår fortælle i en pressemeddelelse.


Blandt de netop nominerede er også orienteringsløberen Maja Alm og kajakroeren René Holten Poulsen.

 

Prisen ses som den måske fineste pris i idrættens verden, og det ville derfor være en stor ting for Jeanette igen at kunne kalde sig vinderen af denne. Prisen gik sidste år til triatleten Camilla Pedersen.

 

Det bliver en svær opgave for Danmarks Idrætsforbund og Jyllands-Posten at skulle kåre en vinder af dette års pris, og direktør for DIF, Morten Mølholm Hansen udtaler følgende herom:

 

- 2015 har været et resultatmæssigt meget stærkt år for dansk eliteidræt. Det lover rigtig godt for næste års OL-præstationer i Rio. I spidsen for resultaterne i 2015 står to af vores olympiske medaljekandidater René Holten Poulsen og Jeanette Ottesen. De flankeres af en måske mindre ukendt eliteudøver i skikkelse af Maja Alm, som ikke desto mindre imponerede alt og alle med sine tre VM guldmedaljer. Så dommerkomiteen kommer ikke på nogen nem opgave, når Årets Sportsnavn skal findes blandt de nominerede.

 

Dommerkomiteen, som i sidste ende skal kåre vinderen af prisen, består af kulturminister Bertel Haarder (V) som formand og DIF-formand Niels Nygaard som næstformand, samt øvrige medlemmer fra Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og Jyllands-Posten.

 

Der er stadig mulighed for flere nominerede til prisen, såfremt andre atleter skulle melde sig på banen i årets sidste måneder.

 

Du kan læse hele DIF’s pressemeddelse her, hvor du også kan se en oversigt over tidligere vindere af den prestigefyldte pris.

 

Du kan også selv sætte dit kryds hos en af de tre atleter på aarets-sportsnavn.dk, hvor afstemningen foregår.

 

Der skal lyde et stort tillykke til Jeanette med nomineringen!

 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.