Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Michael Phelps åbner op om mørk periode


11-11-2015 20:00:00:
Af: Anna Birkbak

I midten af 2014 levede svømmestjernen med hårde tanker og en negativ adfærd, der i september endte med en anholdelse for spritkørsel.


Michael Phelps, alle tiders største svømmestjerne, fortæller nu i et åbent, ærligt og inspirerende interview til Sports Illustrated om sin svære tid i 2014.

 

Her kulminerede en periode væk fra poolen den 30. september, hvor Phelps blev arresteret for spritkørsel. Han fortæller, hvor hårdt det ramte ham, hvordan det var at være i pressens søgelys konstant, og hvordan han ikke gik udenfor sin dør i fire dage.

 

Phelps er blandt andet citeret for at sige, at han befandt sig i en meget mørk tid, og at han på et tidspunkt ikke havde lyst til at leve mere.

 

Men så vendte han tilbage til poolen, træningen og ansvaret, og han svømmede for blot nogle måneder siden en række tider på 100 og 200 butterfly, som han ikke har været i nærheden af i seks år. Han har etableret sit egen svømmemærke 'MP', og han har friet til sin kæreste gennem flere år.

 

Sports Illustrated kan med artiklen stille et meget validt spørgsmål, nu hvor vi er gået ind i en olympisk sæson: Ligger den bedste Michael Phelps stadig og venter på at præstere?

 

Du kan læse en forkortet udgave af artiklen på Swimming World Magazine.

 

Eller du kan læse hele interviewet på Sports Illustrated.

 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.