Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Dragsholm-svømmer i finalefeltet til Årets Holdkammerat


23-11-2015 22:00:00:
Af: Anna Birkbak

Feltet er nu skåret ned fra ti til kun tre nominerede til DIF og Nordea-Fondens Fidusbamse og prisen som Årets Holdkammerat.


SvømmeSport kunne den 14. november bringe et interview med 19-årige Andreas Ingvordsen fra Dragsholm Svømmeklub, fordi han var blandt de sidste ti nominerede til den flotte pris: DIF og Nordea-Fondens Fidusbamse, titlen som Årets Holdkammerat og en præmie på 100.000 kroner til sin klub.

 

Nu er feltet skåret ned til blot tre kandidater, og Andreas Ingvordsen er stadig at finde på listen!

 

I indstillingen til konkurrence hed det blandt andet, at Andreas, på trods af at dyrke en individuel sport, formåede at skabe sammenhold og fællesskab i sin klub. Han er både svømmer og træner i Dragsholm, han lytter og støtter mennesker omkring sig, han arrangerer AquaCamps, og så er han omsorgsfuld, hjælpsom og altid imødekommende og glad. Disse kvaliteter har bragt Andreas helt frem til finalen i kampen om at være Årets Holdkammerat.

 

- Jeg blev meget overrasket, fortalte Andreas den 14. november til SvømmeSport. Jeg er ikke sådan én, der plejer at blive udvalgt til noget. Man bliver meget beæret over det, også fordi jeg ikke synes, at jeg gør noget specielt for det. Jeg har jo altid bare været, som jeg plejer at være i svømmeklubben.

 

De to andre nominerede til prisen er Emma Christensen, der dyrker atletik i Herning GF Atletik & Motion, samt Natascha Johansen Heien fra Rebild Håndbold.

 

Om prisen siger ungdomsforsker Søren Østergaard, der er medlem af dommerpanelet til Årets Holdkammerat:

 

- Fidusprisen er med til at sætte fokus på, at selvom vi lever i en stadig mere individualiseret tid, så efterspørger børn og unge de fællesskaber, som opstår omkring en fælles passion for en idræt – og de værdsætter virkelig de holdkammerater, der gør noget ekstra for fællesskabet. De står i virkelig høj kurs og fungerer gennem deres eksempel som forbilleder for andre unge.

 

Prisen uddeles den 9. januar ved det store Sport 2015 gallashow i BOXEN i Herning, hvor DIF's bestyrelse har udvalgt den seje vinder.

 

Læs mere i DIF's pressemeddelelse.

 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.