Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Dragsholm-svømmer i finalefeltet til Årets Holdkammerat


23-11-2015 22:00:00:
Af: Anna Birkbak

Feltet er nu skåret ned fra ti til kun tre nominerede til DIF og Nordea-Fondens Fidusbamse og prisen som Årets Holdkammerat.


SvømmeSport kunne den 14. november bringe et interview med 19-årige Andreas Ingvordsen fra Dragsholm Svømmeklub, fordi han var blandt de sidste ti nominerede til den flotte pris: DIF og Nordea-Fondens Fidusbamse, titlen som Årets Holdkammerat og en præmie på 100.000 kroner til sin klub.

 

Nu er feltet skåret ned til blot tre kandidater, og Andreas Ingvordsen er stadig at finde på listen!

 

I indstillingen til konkurrence hed det blandt andet, at Andreas, på trods af at dyrke en individuel sport, formåede at skabe sammenhold og fællesskab i sin klub. Han er både svømmer og træner i Dragsholm, han lytter og støtter mennesker omkring sig, han arrangerer AquaCamps, og så er han omsorgsfuld, hjælpsom og altid imødekommende og glad. Disse kvaliteter har bragt Andreas helt frem til finalen i kampen om at være Årets Holdkammerat.

 

- Jeg blev meget overrasket, fortalte Andreas den 14. november til SvømmeSport. Jeg er ikke sådan én, der plejer at blive udvalgt til noget. Man bliver meget beæret over det, også fordi jeg ikke synes, at jeg gør noget specielt for det. Jeg har jo altid bare været, som jeg plejer at være i svømmeklubben.

 

De to andre nominerede til prisen er Emma Christensen, der dyrker atletik i Herning GF Atletik & Motion, samt Natascha Johansen Heien fra Rebild Håndbold.

 

Om prisen siger ungdomsforsker Søren Østergaard, der er medlem af dommerpanelet til Årets Holdkammerat:

 

- Fidusprisen er med til at sætte fokus på, at selvom vi lever i en stadig mere individualiseret tid, så efterspørger børn og unge de fællesskaber, som opstår omkring en fælles passion for en idræt – og de værdsætter virkelig de holdkammerater, der gør noget ekstra for fællesskabet. De står i virkelig høj kurs og fungerer gennem deres eksempel som forbilleder for andre unge.

 

Prisen uddeles den 9. januar ved det store Sport 2015 gallashow i BOXEN i Herning, hvor DIF's bestyrelse har udvalgt den seje vinder.

 

Læs mere i DIF's pressemeddelelse.

 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.