Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


”Det var en god bonus”


27-11-2015 19:58:09:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I morges slettede Tobias B. Bjerg (AGF) sin gamle juniorrekord i 100 bryst med en flot tid under minuttet på 59.96. En god bonus, som Tobias kalder det.


Sammen med Josefine B. Pedersen (VAT CPH/MK) kunne AGF’s Tobias B. Bjerg i morges svømme sig til en ny juniorrekord i 100 bryst i tiden 59.96.

Her til aften gik Tobias lige over minuttet på 1.00.16. Ikke desto mindre var det en tilfreds brystsvømmer, som SvømmeSport snakkede med efter præmieoverrækkelsen.

 

- Jeg er meget glad for rekorden, men jeg føler også lidt, at det var det, der skulle til, fortæller Tobias og fortsætter:

 

- Her til aften kommer jeg nok til at holde lidt for meget igen, desværre, men det gik egentlig fint nok.

 

Da Tobias bliver spurgt ind til både juniormedaljen og seniormedaljen, som han netop har taget af halsen, svarer han kækt:

 

- Metal er bare en bonus! Det er ikke det, der er vigtigt. Det er selvfølgelig altid fedt at blive dansk junior- og seniormester, men det var ikke det, der var fokus.

 

Fokusset for Tobias lå derimod i at svømme sig en god del under kravet til NJM, der i 100 bryst for drenge ligger på 1.01.01, og med tiden i morges, der gik under minuttet, føler Tobias sig relativt sikker på en plads på det danske hold, når de tager til Bergen den 11. – 13. december.

 

- Mit mål her til DM er helt klart at komme langt nok under kravtiderne, og derudover at få noget mere erfaring, fortæller han og slutter glad af:

 

- Jeg føler mig heldigvis ret sikker på en plads på NJM-holdet!

 

Som det nok allerede er bemærket, vil holdet til Nordiske Junior Mesterskaber blive offentliggjort på søndag efter finalerne.

Så lad os håbe, at Tobias har ret i sine forudsigelser og får en plads på holdet!

 

Tillykke til Tobias med de flotte tider, juniorrekorden og medaljerne! 
Tags: DMK2015

Se de seneste nyheder

22-01-2018 06:39:00

De danske juniorlandsholdssvømmere og svømmere fra Great Danes kickstarter langbane sæsonen i Luxembourg.

 
21-01-2018 13:59:30

Victoria Bierre har skiftet sit vante træningsmiljø i GSC ud med NTC. SvømmeSport har talt med hende om, hvordan de første uger har været. 

 
19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.