Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Når rygsvømmeren bliver dansk mester på 100 fri


28-11-2015 20:30:00:
Af: Anna Birkbak

Kevin Witt Christensen snuppede guldet på 100 fri for herrer i aftenens finale. Rygsvømmeren fra Farum har lagt vægt på mere crawltræning til daglig.


Til DM Langbane på Bellahøj i starten af juli måned svømmede Farums Kevin Witt Christensen 56.5 på 100 ryg og vandt DM-sølv for seniorer.

 

Til DM Kortbane i disse dage har han ikke et eneste individuelt rygløb. Der er tværtimod fyldt på med mere crawltræning til daglig, og det har i den grad givet afkast: Et dansk seniormesterskab på 100 fri for herrer i 49.37. Og det er Kevin fint tilfreds med:

 

- Jeg havde håbet på det, og jeg kæmpede i hvert fald for det! Det var PR med lige omkring et halvt sekund, så det var rigtig fint. Min 200 fri i går gik også rigtig godt, det var også PR. Jeg har fokuseret lidt mere på min crawl her på det sidste i forhold til normalt, hvor jeg træner rygcrawl. Det giver heldigvis pote for mig!

 

SvømmeSport fanger Kevin kort efter hans holdkap med Farum-drengene på 4x200 fri, og han skal i bassinet for at svømme af. Der er fuldt fokus på dagen i morgen og det næste stykke tid for sæsonen - Kevin har blandt andet meldt fra til at svømme Nordiske Mesterskaber for at kunne lægge mere energi i træningen. Han tillader sig at håbe på noget stort:

 

- Der er plads til forbedringer – jeg arbejder rigtig meget på mine vendinger! Om nogle uger har jeg så DM-H i 1. division med klubben, og så kommer der Trials til foråret. Det er der, jeg skal toppe. Jeg er spændt på, hvordan det går dér, for det kunne da være sjovt at udfordre en 4x200 herreholdkap!

 

Tillykke til Kevin med mesterskabet!

 

Se de seneste nyheder

22-01-2018 06:39:00

De danske juniorlandsholdssvømmere og svømmere fra Great Danes kickstarter langbane sæsonen i Luxembourg.

 
21-01-2018 13:59:30

Victoria Bierre har skiftet sit vante træningsmiljø i GSC ud med NTC. SvømmeSport har talt med hende om, hvordan de første uger har været. 

 
19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.