Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Medie: Ottesen fint tilfreds med sølvet


03-12-2015 19:00:00:
Af: Anna Birkbak

Jeanette Ottesen udtaler til DR Sporten, at hendes bundniveau er højt, på trods af madforgiftning. Derfor er hun fint tilfreds med sølvet. Emilie Beckmann havde desuden en vild oplevelse i sin første EM-finale!


Den netop kårede sølvvinder på 50 butterfly, Jeanette Ottesen, har ifølge både DR Sporten og Politiken været plaget af nogle maveproblemer op til EM i Israel. Men det skulle alligevel ikke afholde hende fra at svømme en flot sølvmedalje hjem til Danmark i aftenens finale.

 

- Jeg er uheldig. Jeg havde overhovedet ingen energi til aften, så sølvmedalje til Danmark, det er vel okay. Mit bundniveau er efterhånden så højt, selv om jeg har madforgiftning. Jeg ser frem til 100 meter butterfly, hvor jeg skal have mine vendinger til at sidde, citerer DR Sporten Jeanette Ottesen for at fortælle TV2 Sport efter finalen.

 

På trods af en samlet 8. plads i samme finale, og en tid langsommere end i formiddags, kunne intet dog slå Emilie Beckmann ud efter sin finale, hvor hun kom med på et afbud. Det var en stor oplevelse for Tune-svømmeren:

 

- Det var en vild oplevelse. Det var så fedt, selv om det ikke gik helt, som jeg havde håbet på, citerer DR Sporten Emile Beckmann for umiddelbart efter finalen, som svømmeren kun havde en time at forberede sig til.

 

DR Sporten kan også citere sportschef Lars Green Bach ovenpå en lidt turbulent aften:

 

- Det var en aften, hvor man skulle være god til at korrigere sine planer, fordi vilkårene ændrede sig. Der skete mange ting, som man skal kunne håndtere som topsvømmer. Det var dejligt at se, at Jeanette lykkedes. Det arbejder hun hårdt for i hverdagen. Nu håndterer vi situationen dag for dag. Der må være et eller andet, vi skal forsøge at undgå, fortæller Lars Green Bach til DR Sporten.

 

SvømmeSport ønsker Ottesen stort tillykke med Danmarks første EM-medalje. Læs mere på DR Sporten og i Politikens historie.

 

Du kan desuden se løbet, hvor svenske Sarah Sjöström i øvrigt vinder guld, på TV2 Sports hjemmeside.
Tags: EMK2015

 

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.