Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


”Der blev leveret både solide præstationer og gode resultater”


08-12-2015 19:57:36:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

EM-K blev søndag aften afsluttet med ganske fornuftige præstationer ifølge Dansk Svømmeunions sportschef Lars Green Bach. Hør her, hvad han fortæller om danskernes præstation.


Forinden EM på kortbane i Israel havde Dansk Svømmeunion meldt ud, at det ambitiøse mål var at være med i kampen om tre medaljer og svømmere i seks finaler ved stævnet. Og dette må siges at være blevet indfriet efter Jeanette Ottesen (Vejle Svømmeklub Triton/NTC) svømmede sølv hjem i både 50 og 100 fly og bronze i 50 fri, mens Viktor B. Bromer (Aalborg Svømmeklub) hev en flot sølvmedalje hjem i 200 fly.

 

Sportschef Lars Green Bach var med de syv svømmere i Israel og udtaler følgende om præstationerne:

 

- Generelt synes jeg, at EM på kortbane, har været meget tilfredsstillende. De svømmere der repræsenterede Danmark ved EM-K leverede både solide præstationer og gode resultater. Jeg glæder mig over, at vores VM-profiler, Jeanette Ottesen og Viktor B. Bromer, hentede resultater på højeste niveau i deres primære discipliner – Jeanette endda også i 50m fri.

 

Udover de flotte medaljer, havde danskerne flere finalepladser, og der blev sat flotte rekorder – personlige, danske og nordiske.

 

- Hovedparten af det resterende danske hold satte nye personlig rekorder og forbedrede deres rangeringer, hvilket for mig at se er et godt tegn på, at de er inde i en positiv sportslig udvikling, fortæller han og fortsætter:

 

- Både Emilie Beckmann, Sarah Bro og Julie Kepp Jensen høstede derudover gode og positive erfaringer med at svømme finale, ligesom Magnus Jakupsson gjorde i to semifinaler.

 

- Endelig glæder jeg mig over at alle svømmere udviste en meget målrettet og fokuseret tilgang til opgaverne. Uanset om de var debutanter eller rutinerede svømmere, og uanset hvordan omstændighederne for at præstere var. Der var fokus på at gå ud og race og eksekvere med alt, hvad de havde for at levere bedst muligt. Og i et tæt samarbejde med trænerne lykkedes de i høj grad med dette.

 

Lars Green Bach udviser derfor den generelle tilfredshed, der har været omkring svømmernes præstationer ved dette års EM-K.

 

- Stort tillykke til alle svømmere, trænere og ledere, der har en aktie i, at meget lykkedes for Danmark i Israel, slutter han af.
Tags: EMK2015

 

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.