Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


To danskere i aktion i de indledende heats i Amsterdam


11-12-2015 15:08:56:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Amsterdam Swim Cup bød i dag, fredag, på to danske svømmere i vandet - desværre rakte dette ikke til nogle finalepladser.


I denne weekend afvikles Amsterdam Swim Cup i Holland, hvor fire danske vikinger er med.

I dag kunne man så finde Julie Aglund Lauridsen (Svømmeklubben Triton Ballerup/NTC) og Sarah Bro (Gentofte Swim/NTC) i vandet, der begge stillede op i 200 fri.

Her svømmede de to piger sig op på henholdvis en 24. plads og en 28. plads i de indledende heats. Dette betyder tilmed, at vi ingen danske svømmere har at finde i det hollandske bassin i finalen i aften.

 

Ikke desto mindre var det flotte præstationer fra begge pigers side. Julie Aglund Lauridsen svømmede 0,88 sekunder over sin personlige rekord, da hun lagde de 200 meter bag sig i tiden 2:03.31 og derfor kom ind på en samlet 24. plads, der måtte deles med den belgiske svømmer Wendy v.d. Zanden.

 

NTC-træner Stefan Hansen, som er med svømmerne i Holland til Amsterdam Swim Cup fortæller følgende om Julies præstation:

 

- Hun splitter løbet flot og viser god fight de sidste 100 meter, hvilket var en del af målet.

 

Det var derfor en ganske tilfreds træner efter Julies præstation.

 

Om Sarahs løb, hvor hun svømmede ny personlig rekord med 3,6 sekunder, nemlig i tiden 2:03.90, udtaler NTC-træneren:

 

- Sarah laver pr. med 3,6 sek., hvor det for hende var et løb til at komme i gang med stævnet og få lidt mere rutine i at svømme 200 fri.

 

- Alt i alt var det en fin morgen, og vi glæder os til de kommende to dage, fortæller han og afslutter: Vi skal ned og træne lidt her til aften, så vi er skarpe til i morgen.

 

Du kan se alle dagens resultater her.

 

I morgen skal vi igen holde øje med Julie Aglund Lauridsen, der skal i vandet til de indledende heats i 400 fri. Udover hende, er der hele to svømmere med, når 100 butterfly afvikles, nemlig Emilie Beckmann og Amalie Mikkelsen.

Sarah Bro skal igen i vandet lørdag formiddag og denne gang i 100 ryg.

 

Vi glæder os derfor til at følge alle de fire deltagende vikinger til endnu mere flot svømning. 

 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.