Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Der fokuseres på svømningen i det nye år


23-12-2015 14:29:26:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I dag byder på endnu en julehilsen fra en svømmer. Denne gang fra Line Jørgensen Bruun fra Aalborg Svømmeklub, der fortæller om planerne for næste år.


Så er der kun én dag til juleaften, og derfor byder SvømmeSport på endnu en julehilsen fra en svømmer.

En seniorsvømmer, der i december måned var med på det danske landshold ved Nordiske Mesterskaber i Bergen, Norge med stor succes, nemlig Aalborgs Line Jørgensen Bruun.

 

Når julen med søsteren, moren og morens kæreste er overstået, og hun er hoppet ind i det nye år, skal der igen fokuseres på svømningen.

Lines forventninger til det nye år i forhold til svømningen er naturligvis at komme til at svømme endnu hurtigere og sætte en masse personlige rekorder. For at være mere specifik, går hun efter et fast plads på landsholdet med langbanesæsonen i vente.

 

Line satser fuldt ud på svømningen, da hun vælger at tage til USA for at læse på University of Alabama. Hun blev student i sommers og er derfor klar til at læse videre og samtidig satse på svømningen.

 

- Jeg er ikke klar til at stoppe og give svømningen helt op for at kunne studere herhjemme i Danmark, fortæller Line og fortsætter:

 

- Jeg har, lige siden jeg var lille, drømt om at blive læge, og jeg ved, at det i sig selv er et hårdt studie, og det ville derfor være svært at fortsætte med at svømme på samme plan som nu og samtidig læse.

 

I USA er de på universiteterne kendt for at være gode til at kombinere netop de to ting – at studere og udleve sin sportslige drøm.

 

- Man tilpasser studiet efter atletens træningstider og går rigtig meget op i at støtte atleterne til at udøve sport og studere på samme tid, fortæller Line, der dog ikke kan læse medicin med det samme, når hun kommer derover, men muligvis vælger sygeplejerske i stedet for.

 

- På den måde kan man måske godt sige, at jeg spilder min tid, men jeg vil gerne prøve at komme et sted hen, hvor alting bare er centreret omkring svømning og se, hvad jeg kan drive det til, fortæller hun og slutter:

 

- Jeg glæder mig til at skulle til USA og se, hvad jeg kan få ud af det! Og så er det jo bare enormt spændende at skulle prøve noget helt nyt.

 

SvømmeSport ønsker alle en rigtig glædelig jul!

 

Line Jørgensen Bruun. Foto: Privat.

 

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.