Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Vinderne af LEN Awards 2015 er fundet


05-01-2016 17:40:31:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Året 2015 bød på mange flotte præstationer i vandet - nu er vinderne af LEN Awards fundet.


LEN har netop udsendt en pressemeddelelse, der fremhæver vinderne af LEN Awards 2015. Her bliver vinderne af svømning, udspring, synkronsvømning, vandpolo og åbent vand kåret.

 

I svømning kommer det ikke som den store overraskelse, at det på kvindernes side var den ungarske jernkvinde Katinka Hosszu, der svømmede sejren hjem her. Med blandt andet verdensmestertitler og en stor sejr i årets World Cup blev hun vinderen med svenske Sarah Sjöström på en andenplads.

Også på mændenes side blev det en ungarsk svømmer, der tog sejren. Laszlo Cseh blev den endelige vinder efter et meget lige felt. Her tog engelske Adam Peaty andenpladsen.

 

I åbent vand kategorien var der tæt løb mellem de to bedste mænd. Her blev det Ferry Weertman fra Holland, der svømmede sig til titlen.

På kvindernes side så man den første franske triumf nogensinde med en sejr til Aurelie Muller, foran 2014 vinderen Sharon van Rouwendaal fra Holland.

 

Du kan læse hele pressemeddelelsen her, hvor du også kan se vinderne af de andre discipliner samt en oversigt over placeringerne.

Derudover kan du ved dette link finde alle vinderne gennem årene. 

 

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.