Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Viktor Bromer kåret som Danmarks Olympiske Håb ved Sport 2015


09-01-2016 22:30:00:
Af: Anna Birkbak

Den 22-årige svømmer fra Aalborg modtog ved aftenens store gallashow i BOXEN prisen og titlen som Danmarks Olympiske Håb. Et kæmpe tillykke til Viktor fra hele SvømmeDanmark!


Det var en overrasket Viktor Bromer fra Aalborg Svømmeklub, der for kort tid siden stod på scenen i BOXEN i Herning og modtog den fornemme pris Danmarks Olympiske Håb.

 

Viktor havde heldigvis overskud til at sige nogle flotte ord med prisen i hånden:

 

- Det er en stor anerkendelse, at få denne pris. Det er ikke bare for sjov at svømme med hovedet i vandet og at kigge på en sort streg på bunden hver eneste dag. Det betyder, at det er godt at have nogle mål. Den her pris er et skridt i den rigtige retning, så tusind tak!

 

Viktor Bromer var indstillet til prisen af DIF og Team Danmark, samt Tryg Forsikring, og i indstillingen var især lagt vægt på Viktors europamesterskab i 200 butterfly på langbane i 2014 samt hans resultater ved EM og VM i 2015. Dertil kommer, at guldmedaljen ved EM Langbane i 2014 var den første medalje til en dansk herresvømmer i en olympisk disciplin siden 2007. Med titlen følger flotte 75.000 kroner.

 

Udover Viktor Bromer var BMX-køreren Simone Tetsche Christensen fra Aarhus og roer-duoen Anne Dsane Andersen og Hedvig Lærke Berg Rasmussen også nominerede til prisen.

 

Stort tillykke til Viktor Bromer fra SvømmeSport, som vi ønsker al mulig held og lykke når det gælder i Rio!

 

Viktor Bromer, da han vinder sølv ved EM Langbane 2015 i 200 butterfly. Foto: Patrick Kraemer

 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.