Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Andreas Ingvordsen vinder titlen som Årets Holdkammerat!


09-01-2016 22:00:00:
Af: Anna Birkbak

Svømmeren fra Dragsholm vinder DIF og Nordea-Fondens Fidusbamse og 100.000 kroner til sin svømmeklub!


Det var nogle lettere nervøse unge atleter, der som nominerede stod på Sport 2015-scenen i BOXEN i Herning. Vores egen Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub) var i smuk kjole og høje hæle som presenter for prisen, og det blev med svømmeøjne det allerbedste resultat:

 

Det var nemlig Dragsholm Svømmeklubs unge Andreas Ingvordsen, der trak det længste strå, og han blev dermed tildelt prisen som Årets Holdkammerat, som også går under navnet Fidusbamsen. Prisen er indstillet af DIF og Nordea-Fonden, og med den fornemme titel følger flotte 100.000 kroner, som Andreas' svømmeklub kan bruge til en fed træningslejr eller aktivitet.

 

De tre nominerede til prisen var: 

 

Andreas Ingvordsen, 19, fra Dragsholm Svømmeklub.
Andreas er nomineret, fordi han er hjælpsom og omsorgsfuld, går forrest og viser vej, styrker sammenholdet og kammeratskab i klubben, er træner og talsmand for de andre unge trænere.

 

Andreas ses her som nyudsprunget student. Foto: Privat.

 

Emma Christensen, 15, fra Herning GF Atletik & Motion.
Emma er nomineret, fordi hun er meget aktiv i klubben, både som atlet og træner. Hun er god til at kombinere seriøsitet og sjov og skaber glæde med sit gode humør. Desuden hjælper hun med gode råd og hepper på sin kammerater.

 

 

Natascha Johansen Heien, 15, fra Rebild Håndbold.
Natascha er blevet nomineret, fordi hun altid er i godt humør, udstråler glæde og positiv energi, er imødekommende over for nye mennesker, giver feedback og konstruktiv kritik, ligesom hun hjælper andre med at være modige.

 

Det blev altså svømmeren, der fik hele sin svømmeklub med på scenen! SvømmeSport ønsker Andreas stort tillykke med prisen!

 

Se de seneste nyheder

22-01-2018 06:39:00

De danske juniorlandsholdssvømmere og svømmere fra Great Danes kickstarter langbane sæsonen i Luxembourg.

 
21-01-2018 13:59:30

Victoria Bierre har skiftet sit vante træningsmiljø i GSC ud med NTC. SvømmeSport har talt med hende om, hvordan de første uger har været. 

 
19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.