Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Hernings nye langbanebassin åbner fredag


12-01-2016 20:00:00:
Af: Anna Birkbak

Med et 25x50 meter langbanebassin samt to undervisningsbassiner bliver tilbygningen den største svømmehal i Danmark.


Der venter det midtjyske svømmemiljø en helt særlig glæde denne weekend: Et helt nyt svømmestadion, perfekt til mesterskaber af alle slags. Fredag d. 15. januar åbner det nye center, der har været under konstruktion siden november 2014 og har kostet omkring 70 millioner kroner.

 

Den nye udvidelse indeholder et nyt bassin på 50 gange 25 meter og to nye undervisningsbassiner med i alt 2,7 millioner liter vand. Dertil kommer en lang række nye lokaler samt klubfaciliteter. Udvidelsen er på i alt 7000 etagekvadratmeter.

 

Dermed bliver centret den hal i Danmark med flest kvadratmeter at svømme i!

 

- Det er altid en fornøjelse, når vi i Herning Kommune kan tilbyde nye faciliteter til borgerne. Med udvidelsen af Herning Svømmehal med et 50-meter-bassin kan vi opfylde et mangeårigt ønske, hos såvel motionister som elitesvømmere, om bedre faciliteter. Hvis ambitionerne om vækst i både antallet af medlemmer i vandsportsklubberne og i antallet af besøgende opfyldes, vil det samtidig betyde et markant løft for folkesundheden, siger Lars Krarup, borgmester i Herning Kommune, til www.herning.dk.

 

Man fejrer åbningen i weekenden ved at have gratis indgang for alle.

 

Læs mere i nyheden på www.herning.dk (kilde).

 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.