Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Tre svømmere udtaget til Team Danmarks talentprogram


21-01-2016 11:00:00:
Af: Anna Birkbak

Philip Greve, Tobias B. Bjerg og Julie Kepp Jensen får i 2016 mulighed for professionel rådgivning, erfaringsudveksling, kostvejledning og en lang række andre tilbud hos Team Danmarks eksperter.


I 2016 har Team Danmark udtaget i alt 53 af landets største ungdomsatleter, som man mener har særligt potentiale til at opnår store, internationale resultater i deres seniorkarriere.

 

Ud af de 53 er hhv. Philip Greve (Farum Svømmeklub), Tobias B. Bjerg (AGF Svømning) og Julie Kepp Jensen (A6/JGI) udtaget til talentprogrammet.

 

De tilbud, atleterne kan benytte som en del af programmet, strækker sig over fysioterapi, sportspsykologi, træning og tests, screeninger, kost- og ernæringsvejledning samt vejledning i karriere og uddannelse ved siden af sporten. Der vil overordnet blive lavet en helhedsplan for hver atlet, som er udarbejdet i samarbejde med atletens træner, klub, forbund og ikke mindst familie, så Team Danmarks eksperter kan give råd og ydelser på de bedste tidspunkter.

 

I denne weekend skal de udtagne Team Danmark-talenter desuden på et fælles seminar, hvor der vil være oplæg og inspirationsevents, og hvor der er mulighed for at netværke og bygge videre på den stærke talentkultur, programmet søger at skabe på tværs af sportsgrenene.

 

Team Danmark har udarbejdet et omfattende katalog over indholdet af talentprogrammet samt en profil på hver af de atleter, som er udtaget. Klik på linket og gå til side 67 for Philip Greves profil, side 68 for Tobias B. Bjerg og side 70 for Julie Kepp Jensen.

 

Team Danmarks Talentprogram er finansieret gennem en målrettet donation på 10 mio. kr. af Dansk Supermarked.

 

Følg evt. også Team Danmark på Facebook for at læse mere om atleterne.

 

Se de seneste nyheder

22-01-2018 20:36:13

Landstræner Dean Boles gør status efter weekendens Flanders Speedo Swim Cup i Antwerpen, hvor seks Great Danes deltog. 

 
22-01-2018 19:12:00

Den aarhusianske brystsvømmer, Tobias B. Bjerg, fik sit gennembrud som seniorsvømmer ved EM i Royal Arena.

 
22-01-2018 18:53:00

Esbjerg-svømmeren er af Esbjerg Kommune blevet kåret til Årets Bobler 2017. 

 
22-01-2018 06:39:00

De danske juniorlandsholdssvømmere og svømmere fra Great Danes kickstarter langbane sæsonen i Luxembourg.

 
21-01-2018 13:59:30

Victoria Bierre har skiftet sit vante træningsmiljø i GSC ud med NTC. SvømmeSport har talt med hende om, hvordan de første uger har været.