Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Ny sportschef for konkurrenceafdelingen i Hørsholm Svømmeforening


27-01-2016 15:52:58:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

En pressemeddelelse fra Hørsholm Svømmeforening kan bringe nyheden om en ny sportschef i deres konkurrenceafdeling.


Pressemeddelelse fra Hørsholm Svømmeforening:

 

Ny sportschef for konkurrenceafdelingen i Hørsholm Svømmeforening

 

Hørsholm Svømmeforening har fra 1. februar ansat Mads Sune Rasmussen som sportschef for klubbens konkurrencehold.

 

Det har været en udfordrende periode, hvor en ny bestyrelse startede med at opsige samarbejdet med den tidligere cheftræner. Herefter har der været arbejdet målrettet på at få strikket en ny organisation sammen i konkurrenceafdelingen, og en enig bestyrelse mener nu at have en god platform for det kommende arbejde med elitesvømmerne i Hørsholm Svømmeforening.

 

"Vores svømmere har været igennem en rivende udvikling, og specielt på årgangsniveau er der mange nye, unge talenter på vej. På junior- og seniorsiden har vi haft svært ved at fastholde svømmerne, men med det høje niveau vi har i de ældste årgange, har vi nu en organisation, der kan udvikle vores bedste svømmere og samtidig fortsætte talentudviklingen med de unge svømmere. Det har været vigtigt for os, at en kommende sportschef har den fulde opbakning fra resten af organisationen, og med Mads' ansættelse, mener vi at have opfyldt den målsætning.", udtaler Annette Hviid Larsen fra bestyrelsen.

 

Mads er tidligere konkurrencesvømmer på topplan og ved, hvad det kræver at være elitesvømmer med den hårde træningsmængde og -indsats. Mads har desuden været træner i flere svømmeklubber.

"Jeg glæder mig til samarbejdet med klubbens svømmere, frivillige og ansatte. Potentialet i Hørsholm Svømmeklubs konkurrenceafdeling er stort, og med den nye konstellation i konkurrenceafdelingen er jeg sikker på, at vi kan flytte Hørsholm Svømmeforenings elitesvømmere til nye højder".

 

Mads Sune Rasmussen.

 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.