Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


"Fedt at prøve Rio-tidsplanen"


14-02-2016 10:00:00:
Af: Anna Birkbak

Magnus Westermann er kommet hjem efter en givende Bermuda-lejr. Han giver et par ord med på vejen her.


Midt på ugen landede Olympic Hopefuls i Danmark efter 15 intense træningsdage på Bermuda, hvor de forberedte sig både fysisk og psykisk på De Olympiske Lege, der starter om under et halvt år.

 

Magnus Westermann (Herlev Svømning) var blandt de otte svømmere, der var af sted, og han har i den grad fået noget ud af lejren:

 

- Vi er kommet hjem fra Bermuda, og jeg syntes det har været en rigtig god tur, hvor vi virkelig har fået trænet igennem, men også en tur hvor vi har oplevet rigtig meget!

 

Én af de helt centrale ting ved træningslejren var muligheden for at opleve temperatur og luftfugtighed, som den vil være i Rio, samt at afprøve de konkurrence-tider, Legene vil foregå på. Det betød, at Olympic Hopefuls i sidste del af lejren svømmede træningspas fra kl. 13 om eftermiddagen og 22 om aftenen. Det passede Magnus Westermann rigtig godt:

 

- Vi var også så heldige, at vi fik lov at prøve Rio-tidsplanen (morgentræning fra 13-15 og aftentræning fra 22-24), således at vi ved, hvilke ting vi skal ændre, for at vores døgnrytme bliver indstillet korrekt, så vi kan være klar til at svømme stærkt på nogle lidt senere tidpunkter, end vi er vant til.

 

Træningslejren har altså på alle måder været en succes:

 

- Alt i alt en helt igennem fantastisk tur med god stemning på holdet hele vejen igennem, afslutter Magnus Westermann.

 

Herunder kan du se nogle af de fede billeder fra Magnus' Facebook-side:

 

 

 

 Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.