Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Evaluering af Mediterranean Open Meet


08-03-2016 15:36:22:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

NTC-træner, Stefan Hansen, der var med de fem danske svømmere til Mediterranean Open Meet i Marseille i weekenden kommer her med en fin evaluering af stævnet.


Fem danske Vikings- og Olympic Hopefuls svømmere var i weekenden i Marseille, hvor Mediterranean Open Meet blev afholdt.

Holdet bestod af Sarah Bro (Gentofte Swim/NTC), Pernille Blume (Gladsaxe Idrætsforening/NTC), Julie Aglund Lauridsen (Svømmeklubben Triton Ballerup/NTC), Daniel Skaaning (STT/VAT CPH/NTC) og Magnus Westermann (Herlev Svømning/NTC).

Amalie Mikkelsen (Hovedstadens Svømmeklub/NTC) var ikke at finde på startlisterne, og desværre måtte også Julie Aglund Lauridsen udgå i løbet af stævnet pga. sygdom, men ikke desto mindre, svømmede danskerne et ganske fint stævne.

 

NTC-træner Stefan Hansen var med ved stævnet og fortæller følgende:

 

- Det var endnu engang et godt stævne i Marseille, hvor det for nogle af svømmerne var tredje år, de var med. Det var et meget stærkt stævne med masser af gode svømmere.

 

- Helt overordnet set synes jeg faktisk, at det gik som forventet. Nogen svømmede faktisk bedre, end jeg havde regnet med, og nogen svømmede, ligesom man kunne forvente.

 

Stefan Hansen fremhæver specielt Daniel Skaanings præstation i 200 fri, hvor han svømmede 31/100 fra den tid, som han svømmede på samme distance ved VM i Kazan.

 

- Det er selvfølgelig rigtig, rigtig flot på dette tidspunkt af året, udtaler NTC-træneren om præstationen. Derudover svømmede Sarah (Bro red.) en lille pr. på 50 ryg, hvilket også er værd at tage med. Det er et godt tegn!

 

Her svømmede Sarah tiden 29.85, hvilket var en pr. på 4/100.

 

Om svømmernes træning op til stævnet og formålet med stævnet på denne tid i sæsonen, udtaler Stefan Hansen:

 

- Svømmerne havde været lidt tunge og ret trætte i ugen op til stævnet, hvilket er forventeligt i forhold til, hvordan vi træner i øjeblikket, så overordnet set synes jeg, at det er gået rigtig fint.

 

- Det som vi egentlig tog af sted for, var for at prøve løbstaktikken lidt af, og det er egentlig lykkes meget godt. De har svømmet løbene på en god måde, hvor tiderne har været mere sekundære. Det er så rigtig godt at se, at nogen svømmer nogle rigtig gode tider samtidig med, at de svømmer nogle rigtig gode løb.

 

Det er dermed en positiv NTC-træner, der mener, at formen på dette tidspunkt i sæsonen allerede ser rigtig fin ud.

 

- Jeg synes, at vi står med et godt udgangspunkt i forhold til, at vi skal have et par hårde uger nu her, inden der skal trappes ned. Det er et meget forventeligt niveau lige nu, fortæller han og afslutter:

 

- Jeg tror, at vi kommer til at se skarpe ud til Trials!

 

Tak til Stefan Hansen for evalueringen!

Husk, at du på SvømmeSports hjemmeside kan finde resultatopfølgningerne fra stævnet.Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.