Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Water Challenge 2016 i Gladsaxe


25-03-2016 12:30:00:
Af: Anna Birkbak

Rikke Møller Pedersen og hendes projektgruppe på University College Sjælland vil lave Danmarks største forhindringsbane i Gladsaxe Svømmehal d. 3. april. Alle er inviterede.


Som et led i sin uddannelse på UCSJ i Roskilde har Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub) og hendes projektgruppe stablet et spændende event på benene. Arrangementet hedder Water Challenge 2016, og vil foregå i Gladsaxe Svømmehal søndag d. 3. april.
 
Eventet går ud på, at deltagerne skal igennem en kæmpemæssig forhindringsbane i vand, hvor der både skal svømmes og klatres. Man kan vælge at deltage på to "niveauer" på eventet, hvoraf den ene er gratis, mens man også kan kaste sig ud i forhindringsbanen med en lidt højere sværhedsgrad i en egentlig konkurrence.
 
Der vil være mulighed for både børn (7-15 år) og voksne at deltage, og det koster 50 kroner at deltage i konkurrencen. Se plakaten med program for dagen nedenfor.
 
Derudover har Rikkes projektgruppe sørget for, at alt overskud fra dagen vil gå direkte til Børnecancerfonden, hvilket vil sige prisen for deltagelse i konkurrencen og eventuelle donationer på dagen. Rikke ser derfor frem til en rigtig spændende dag:
 
- Vores mål er at give folk en sjov og anderledes oplevelse, samtidig med at det støtter et godt formål. Vi har valgt Børnecancerfonden, da det er børn, og de er glade og livlige og klar på leg. At støtte Børnecancerfonden gennem en glædelig dag med sjov og leg så vi som den helt rigtige mulighed, fortæller Rikke.
 
Så opfordringen til at få en sjov søndag i det våde element samtidig med, at man kan støtte et godt formål, er hermed givet videre.
 
 
Du finder al praktisk information på Gladsaxes hjemmeside.
 
Besøg også eventet på Facebook.
 

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.