Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Sportschef fortæller om de nye tiltag ved Danish Open


05-04-2016 19:15:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I år vil der være en række ændringer ved Danish Open i Bellahøj Svømmestadion, som ikke er set hidtil. Sportschef Lars Green Bach uddyber her, hvad disse ændringer indebærer.


Ved dette års Danish Open vil der kunne ses en række ændringer i forhold til tidligere år. Dette indebærer blandt andet, at konkurrencerne forløber over fem dage i stedet for fire, akkreditering til svømmere, trænere/leder, officials og presse, professionel DJ ved finaleafsnittene og billetsalg til finaleafsnittene.

Netop billetsalg ved finaleafsnittene er noget, som sportschef Lars Green Bach fortæller lidt om herunder:

 

- Billetsalget er en del af flere andre ændringer af Danish Open, som tilsammen skal være med til at styrke og videreudvikle kvaliteten og den almene interesse for konkurrencerne i dansk svømmesport. Det er et af de første spæde skridt i forhold til at arbejde mere kommercielt med de sportslige ”produkter”, som vi har i dansk svømning, og som faktisk har en reel værdi, fortæller sportschefen og fortsætter:

 

- Initiativet er blevet til på baggrund af anbefalinger fra en ad hoc arbejdsgruppe under Sportsafdelingens stævneudvalg. Danish Open bliver første stævne, hvor vi skal gøre os erfaringer med flere af disse anbefalinger, så vi kan få et festligt Danish Open med et godt sportsligt niveau.

I år er proportionerne for stævnet bl.a. ændret som følge af en ny stævne- og mesterskabsstruktur, således stævneafsnittene bliver kortere. Også selvom stævnet har alle individuelle løb. Det er en forbedring for især de svømmere, trænere, ledere og officials, som skal præstere under stævnet. Men også for de tilskuere, der skal følge med fra den nye publikumstribune i Bellahøj Svømmestadion.

 

Og Lars Green Bach mener bestemt ikke, at der er risiko for at miste tilskuer på dette nye tiltag, da priserne på billetterne er ganske fornuftige.

 

- Med de billetpriser vi vil gøre os erfaringer med i år, forventer jeg ikke, at det skulle blive en problemstilling med antal af tilskuere, udtaler han. Og kigger vi på, hvad billetter til danske sportsarrangementer på et lavere internationalt sportsligt niveau koster, synes jeg, vi ligger meget fornuftigt med det høje sportslige niveau, der er i dansk svømmesport.  

 

Tak til Lars Green Bach for interviewet!

 

Billetterne til Danish Open finaleafsnittene kan købes via dette link på billetto.dk eller i indgangen under stævnet.   

 

Billetpriserne er kr. 50,00 for voksne (over 14 år) og kr. 25,00 for børn fra 3-14 år.

 

Finalerne under Danish Open vil svømmes klokken 17:30 onsdag til lørdag og klokken 17:00 søndag, mens de indledende heats svømmes alle stævnets dage klokken 10:00, hvor der er gratis adgang for alle.  

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.