Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Katrine Bukh Villesen forbedrer formiddagens juniorrekord på 200 fly!


13-04-2016 19:30:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Katrine Bukh Villesen kunne her til aften fornye sin juniorrekord i 200 butterfly fra formiddagens heats med et halvt sekund.


Endnu engang kunne Katrine Bukh Villesen (Thisted Svømmeklub) fornye sin juniorrekord i 200 fly. Ved aftenens finale formåede hun at skære et halvt sekund af tiden fra formiddagens indledende heat, så nu lyder den danske juniorrekord i 200 fly på 2:14.03.

 

SvømmeSport fik fat på juniorsvømmeren efter præmieoverrækkelsen til en kort kommentar, der var megt tilfreds og overrasket over dagens præstationer.

 

- Jeg er meget overrasket over det. Det er mega fedt! Det var ikke lige 200 fly, jeg havde regnet med at slå juniorrekord i, fortæller Katrine. Jeg svømmer selvfølgelig meget 400 medley, så jeg får trænet meget fly, men jeg havde ikke lige regnet med, at jeg skulle vinde eller slå to juniorrekorder i 200 fly.

 

- Mine forventninger til Danish Open har været at kvalificere mig til EJM, hvilket jeg har gjort nu, og så har jeg svømmet nogle rigtig gode tider, så jeg er meget tilfreds.

 

- Jeg har glædet mig rigtig meget til at komme ud og få svømmet hurtigt, så resten af ugen skal jeg bare ud og have nogle gode resultater, slutter en glad Katrine af.

 

Stort tillykke til Katrine med juniorrekorden og kval-tiden til EJM.

 

Du kan se alle dagens resultater på Livetiming.

 

Her ses Katrine Bukh Villesen ved DM på kortbane i november sidste år. 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.