Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Husk at deltage i konkurrencen om en ny TYR-rygsæk!


14-04-2016 17:10:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Del dit fede stemningsbillede fra Danish Open på Instagram og deltag i konkurrencen om en ny fed TYR-rygsæk.


Danish Open er i fuld gang på Bellahøj Svømmestadion, hvilket også betyder, at konkurrencen om at vinde en hel ny og lækker TYR-rygsæk er sat i gang!

Så husk at lægge dit fede stemningsbillede fra stævnet på Instagram og hashtag det #DOswim2016 og #TYRDanmark, så er du med i konkurrencen. Du er også meget velkommen til at tagge Dansk Svømmeunions officielle Instagram-profil @dansksvommeunion.

 

Det kan være alt fra et fedt sejrsbillede, en god holdkammerat, et konkurrencebillede eller en der netop har svømmet under kravtiden til OL, EM eller EJM.

 

Så skynd dig ind og vær med! Så udvælger SvømmeSport på mandag efter stævnet de tre bedste, og vinderen får direkte besked.

 

 

 

Dette er en af de fede TYR-rygsække, du kan vinde, hvis du deltager i konkurrencen på Instagram! 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.