Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


”Det er som en drøm, der går i opfyldelse”


14-04-2016 19:20:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Det var en glad juniorsvømmer Katrine B. Hansen fra Svømmeklubben Triton Ballerup, der i dag kunne svømme sig under B-kravet til EJM i 400 medley finalen ved Danish Open.


Det blev en fantastisk finale for juniorsvømmeren Katrine B. Hansen (Svømmeklubben Triton Ballerup) her til aften, da hun svømmede under B-kravet til EJM i 400 medley, der lyder på 5:01.17.
Triton-svømmeren kunne slå hånden ind som 3’er i A-finalen i tiden 5:00.42 og kunne dermed også stille sig på podiet, hvor der ventede hende en bronzemedalje.

Det var derfor en meget glad svømmer, som SvømmeSport fik fat i senere på aftenen.

 

- Det er helt fantastisk. Jeg er virkelig glad, og jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal beskrive det. Det er som en drøm, der går i opfyldelse, fortæller Katrine.

 

- Jeg havde håbet på det, men jeg havde ikke forventet det. Jeg kom til at forvente det sidste år, og der gik det ikke så godt, så denne gang håbede jeg bare på det bedste, og så skulle jeg bare svømme så hurtigt, som jeg kunne!

 

Forrige år var Katrine med ved EJM, men sidste år kvalificerede hun sig desværre ikke efter høje forventninger, så i år må man sige, at hun har haft den helt rigtige indstilling.

 

- Mit mål i år ved Danish Open har helt klart været at kvalificere mig i 400 medley, og det har været det løb, jeg har haft højest forventninger til, fortæller Katrine og fortsætter:

 

- Derudover håber jeg også på, at jeg kan gå PR i 200 medley og svømme ned til min PR i 200 bryst, for det er jo lidt tid siden, at jeg har været brystsvømmer.

 

Udover Katrines egne flotte præstationer, nyder hun også bare at være med til Danish Open, hvor hun synes, at stemningen er helt vild.

 

- Der er en helt fantastisk stemning her ved Danish Open! Jeg svømmede ikke selv finale i går aftes, da jeg gerne ville fokusere på 200 medley, men da Anton (Ørskov Ipsen red.) svømmede under OL-kravet, fik jeg helt gåsehud, fordi alle stod og heppede på ham. Det var så fedt!

 

- Da jeg så selv lå og svømmede, kunne jeg høre alle heppe, og det var så fedt! Selvom jeg godt ved, at de ikke alle sammen heppede på mig, griner Katrine.

 

Nu er Katrine så klar til træningen op mod EJM, hvor der skal tæskes en masse baner igennem.

 

- Nu skal der ned og tonses og svømmes nogle meter. Og ellers skal jeg hjem og fokusere på de små detaljer og få de sidste ting på plads, inden det går løs, slutter en glad Katrine af.

 

Tak til Katrine for interviewet og stort tillykke med B-kravet til EJM!

 

Du kan se alle dagens resultater på Livetiming.

Derudover kan du finde kravtiderne og udtagelseskriterierne til EJM på Dansk Svømmeunions hjemmeside

 

Her ses en glad Katrine efter at have svømmet sig under B-kravet til EJM.  

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.