Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Yngste svømmer på EJM-holdet: Jeg synes da, det er ret fedt at være udtaget!


24-04-2016 09:30:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Dette års yngste svømmer på EJM-holdet er Karoline Barrett, der i den grad ser frem til at skulle konkurrere i Ungarn til sommer.


Karoline Barrett fra Greve Svømmeklub/GTI, der kun er 02’er formåede ved Danish Open at kvalificere sig til EJM i 50 og 100 fly. Et ret sejt resultat, hendes alder taget i betragtning.

Hele 11/100 kom Karoline under A-kravet på 50 fly, mens hun på den dobbelte distance svømmede under B-kravet med 17/100.
Og det er derfor også en glad svømmer, som SvømmeSport har fået fat på ugen efter Danish Open.

 

- Jeg synes da, det er ret fedt at være udtaget. Det er lidt underligt, at jeg er årgangssvømmer og kommer med, men jeg tænker jo ikke så meget over det. Det er kun, når nogen spørger, om jeg ikke ’kun’ er 02'er, at jeg tænker over det. Men jeg kan godt mærke nogle gange, at jeg er fire år yngre end nogle af drengene, fortæller Karoline friskt.

 

Og på trods af Karolines unge alder, er forventningerne og håbene for svømningen ikke små.

 

- Jeg havde håbet på en kvalifikation. Det var mit hovedmål fra sæsonstart at få B-kravet på 50 fly. At jeg så får A-kravet på 50 fly og B-kravet på 100 fly, er jeg rigtigt glad for, fortæller hun og fortsætter:

 

- Danish Open gik godt, synes jeg. Det jeg kom for, fik jeg også, så det er jeg tilfreds med. Men der er altid noget, jeg kan gøre bedre.

 

Nu gælder det så Europæiske Junior Mesterskaber i juli for Karoline sammen med resten af EJM-holdet. Her bliver målet at vise, hvor hurtig en 02’er hun egentlig er i bassinet.

 

-Min træner og jeg håber på, at jeg kan gøre det super godt til EJM, måske en semifinale eller finale. Og så slå alle de andre 02'ere. Lige nu ligger jeg nemlig nummer 1 i Europa for 02'ere på 50 fly og nummer 2 på 100 fly på kortbane, så det håber jeg også, jeg kan på langbane, siger Karoline og afslutter:

 

- EJM er helt klart mit hovedmål, hvor jeg skal toppe, og det glæder jeg mig rigtig meget til!

 

Tak til Karoline Barrett for det lille interview og stort tillykke med den seje kvalifikation til EJM-holdet.

 

Du kan se hele det kvalificerede EJM-hold i Dansk Svømmeunions pressemeddelelse fra Danish Open.

 

Karoline Barrett. Foto: Privat.
Tags: EJM 2016

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.