Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


”Det er et skulderklap at blive udtaget”


01-05-2016 11:25:23:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Fem nye svømmere blev efter Danish Open udtaget til Vikings. Gladsaxes Kristina Thomsen kom med på holdet, og hun glæder sig til de kommende aktiviteter med truppen.


Som bekendt blev der efter Danish Open udtaget flere svømmere til både Great Danes og Vikings, så begge hold nu er oppe på 10 svømmere.

På Vikings blev fem nye svømmere udtaget, og Kristina Thomsen (Gladsaxe Svøm GSC) var en af dem. Hun glæder sig over udtagelsen på trods af, at Danish Open ikke var det bedste stævne for hende.

 

- Jeg er rigtig glad for at blive udtaget til Vikings. Det er et lille skulderklap at blive udtaget efter Danish Open, da jeg personligt ikke havde det bedste stævne, fortæller Gladsaxe-svømmeren og fortsætter:

 

- Jeg havde trænet rigtig hårdt op til Danish Open, så jeg havde nogle høje forventninger til stævnet. Jeg formåede dog ikke at svømme de tider, jeg gerne ville og havde trænet til, så det var en stor personlig skuffelse.

 

Men Kristinas gode start på sæsonen og hårde træning bar alligevel frugt, da hun på trods af de personlige skuffelser blev udtaget til holdet.

 

- Hvis der var en der spurgte mig i starten af sæsonen, om jeg havde forventet at blive udtaget til Vikings, så havde jeg grinet og sagt nej, fortæller Kristina. Men jeg har haft en rigtig god start på sæsonen, som har givet mig blod på tanden til at fortsætte. Jeg blev derfor enormt glad for at opnå kravtiden til Vikings, da jeg har trænet hårdt de sidste mange uger. Det giver mig samtidig også en idé om, at svømningen er på vej i den rigtige retning.

For Kristinas vedkommende gælder pladsen på Vikings om at udnytte den ekstra læring, man tilbydes og vigtigst af alt at have det sjovt.

 

- Jeg håber på at kunne få nogle input fra andre trænere og en sparring med de andre svømmere, som jeg ikke kan få i min egen klub. Det er fedt at kunne få nogle muligheder med de andre til at forbedre de små detaljer i svømningen, der ender med at give pote, fortæller Kristina.

- Mit mål er at have det sjovt og forhåbentlig svømme stærkt. Jeg studerer ved siden af, så det er ikke muligt for mig at deltage i det hele. Jeg er lidt ked af, at jeg ikke kan deltage 100% i Vikings på grund af skolen, men jeg prøver at prioritere det så meget som muligt.


I slutningen af juni måned deltager Vikings ved deres første stævne som samlet trup, hvor de skal en tur til Rom. Derudover venter det næste internationale stævne i juli, når det gælder Portuguese Nationals. Her håber Kristina på at kunne få en god del erfaring med hjem.

 

- Stævnerne er en god mulighed for mere erfaring til internationale stævner, som jeg ikke vil undvære, når chancen byder sig. Men det hele handler om at have det sjovt med svømningen, så det er det, jeg fokuserer mest på, afslutter Kristina.

 

Mange tak til Kristina Thomsen for interviewet og held og lykke med de kommende Vikings-aktiviteter.

 

Hele Vikings-truppen finder du på Dansk Svømmeunions hjemmeside.

 

Kristina Thomsen i aktion. Foto: Privat. 
Tags: Vikings

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.