Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Trænerdagen var en succes


05-05-2016 17:10:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Sportschef Lars Green Bach har evalueret trænerdagen, hvor der kom rigtig mange gode inputs fra de forskellige deltagende trænere.


Den 28. april afholdt Dansk Svømmeunion en trænerdag i Aarhus, hvor der skulle snakkes strategier, mål og handlinger for svømning i perioden 2017-2020.

Hele 28 trænere deltog, og mødet bød blandt andet på netværksdannelse klubberne imellem og inputs fra trænerne selv til konkrete mål og handlinger i den kommende periode.

 

Sportschef Lars Green Bach har evalueret dagen, som han synes, gav en masse gode inputs.

 

- For min part synes jeg, at vi fik meget godt ud af dagen, fortæller han. Susie Lynge fra Netværksakademiet holdt et engageret oplæg om netværksdannelser, hvilket satte en del tanker i gang omkring, hvordan netværksdannelse mellem professionelle klubtrænere kan etableres og drives.

 

- Og faktisk blev der allerede taget initiativ til etablering af et netværk på selve dagen. Det glæder jeg mig til at følge etableringen af, fortsætter sportschefen.

 

Det var ikke kun trænerne, der fik noget godt med hjem fra trænerdagen. Også sportsafdelingen fik en masse inputs med sig videre i forhold til de mål og handlinger, der ønskes inden for de fire strategiske pejlemærker og hovedlinjer for dansk svømmesport frem mod 2024.

 

- Der var rigtig mange forskellige inputs afhængig af, hvad de enkelte trænere er optaget med i hverdagen, og hvilke niveau de opererer på. Det ser jeg imidlertid som helt naturligt, og den mangfoldighed der er af idéer, ser jeg som en styrke for dansk svømmesport – også selvom vi i fællesskab ikke kommer til at samle alle bolde op, afslutter sportschef Lars Green Bach.

 

Tak til sportchefen for den lille evaluering af trænerdagen!

 

Du kan på Dansk Svømmeunions hjemmeside se de strategiske pejlemærker, der er opstillet for dansk svømmesport frem mod 2024. 

 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.