Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Trænerdagen var en succes


05-05-2016 17:10:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Sportschef Lars Green Bach har evalueret trænerdagen, hvor der kom rigtig mange gode inputs fra de forskellige deltagende trænere.


Den 28. april afholdt Dansk Svømmeunion en trænerdag i Aarhus, hvor der skulle snakkes strategier, mål og handlinger for svømning i perioden 2017-2020.

Hele 28 trænere deltog, og mødet bød blandt andet på netværksdannelse klubberne imellem og inputs fra trænerne selv til konkrete mål og handlinger i den kommende periode.

 

Sportschef Lars Green Bach har evalueret dagen, som han synes, gav en masse gode inputs.

 

- For min part synes jeg, at vi fik meget godt ud af dagen, fortæller han. Susie Lynge fra Netværksakademiet holdt et engageret oplæg om netværksdannelser, hvilket satte en del tanker i gang omkring, hvordan netværksdannelse mellem professionelle klubtrænere kan etableres og drives.

 

- Og faktisk blev der allerede taget initiativ til etablering af et netværk på selve dagen. Det glæder jeg mig til at følge etableringen af, fortsætter sportschefen.

 

Det var ikke kun trænerne, der fik noget godt med hjem fra trænerdagen. Også sportsafdelingen fik en masse inputs med sig videre i forhold til de mål og handlinger, der ønskes inden for de fire strategiske pejlemærker og hovedlinjer for dansk svømmesport frem mod 2024.

 

- Der var rigtig mange forskellige inputs afhængig af, hvad de enkelte trænere er optaget med i hverdagen, og hvilke niveau de opererer på. Det ser jeg imidlertid som helt naturligt, og den mangfoldighed der er af idéer, ser jeg som en styrke for dansk svømmesport – også selvom vi i fællesskab ikke kommer til at samle alle bolde op, afslutter sportschef Lars Green Bach.

 

Tak til sportchefen for den lille evaluering af trænerdagen!

 

Du kan på Dansk Svømmeunions hjemmeside se de strategiske pejlemærker, der er opstillet for dansk svømmesport frem mod 2024. 

 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.