Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


EM- og OL-svømmerne træner og trives i Flagstaff


09-05-2016 12:00:00:
Af: Anna Birkbak

Med kun fire dage tilbage af træningslejren i Arizona ser det ud til, at de danske svømmere har nydt og trænet til den store guldmedalje.


Hvis man kigger rundt på OL- og EM-svømmernes Facebook-sider, vrimler det med fede opdateringer fra den anden side af Atlanten. Her er de på højdetræningslejr frem til og med 13. maj (nogle kommer tilbage allerede i dag), og de har været af sted siden den 21. april.

 

Herunder ses Lotte Friis' (Gentofte Swim/USA) dejlige billede med Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub/NTC) i træningspoolen.

 

 

Lotte er ifølge teksten altså allerede smuttet videre fra Flagstaff til Colorado med NBAC på endnu tre ugers højdetræning!

 

En anden svømmer, der tit deler fede ting, er Daniel Skaaning (STT/VAT CPH/NTC), der her viser os et billede fra holdets tur til Grand Canyon i weekenden:

 

 

Det samme gjorde Sarah Bro (Gentofte Swim):

 

 

Derudover lagde Lotte Friis dette skønne holdkammeratsbillede op forleden, hvor hun udtrykte sin glæde over at have Sarah Bro med på holdet:

 

 

Til sidst vender vi hurtigt blikket mod Tenerife, hvor Aalborg Svømmeklubs Mie Ø. Nielsen og Viktor Bromer er på træningslejr helt frem til den 14. maj. Her øver Mie sin rygstart på en lidt særlig måde:

 

 

Vi ser rigtig meget frem til at følge det første hold svømmere ved EM i London fra den 16. til den 22. maj! Besøg den officielle hjemmeside for mesterskaberne.

 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.