Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


EM- og OL-svømmerne træner og trives i Flagstaff


09-05-2016 12:00:00:
Af: Anna Birkbak

Med kun fire dage tilbage af træningslejren i Arizona ser det ud til, at de danske svømmere har nydt og trænet til den store guldmedalje.


Hvis man kigger rundt på OL- og EM-svømmernes Facebook-sider, vrimler det med fede opdateringer fra den anden side af Atlanten. Her er de på højdetræningslejr frem til og med 13. maj (nogle kommer tilbage allerede i dag), og de har været af sted siden den 21. april.

 

Herunder ses Lotte Friis' (Gentofte Swim/USA) dejlige billede med Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub/NTC) i træningspoolen.

 

 

Lotte er ifølge teksten altså allerede smuttet videre fra Flagstaff til Colorado med NBAC på endnu tre ugers højdetræning!

 

En anden svømmer, der tit deler fede ting, er Daniel Skaaning (STT/VAT CPH/NTC), der her viser os et billede fra holdets tur til Grand Canyon i weekenden:

 

 

Det samme gjorde Sarah Bro (Gentofte Swim):

 

 

Derudover lagde Lotte Friis dette skønne holdkammeratsbillede op forleden, hvor hun udtrykte sin glæde over at have Sarah Bro med på holdet:

 

 

Til sidst vender vi hurtigt blikket mod Tenerife, hvor Aalborg Svømmeklubs Mie Ø. Nielsen og Viktor Bromer er på træningslejr helt frem til den 14. maj. Her øver Mie sin rygstart på en lidt særlig måde:

 

 

Vi ser rigtig meget frem til at følge det første hold svømmere ved EM i London fra den 16. til den 22. maj! Besøg den officielle hjemmeside for mesterskaberne.

 

Se de seneste nyheder

15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.

 
08-01-2018 20:17:00

Svømmerne i Svømmeklubben PINGVINEN motiveres af det stærke sammenhold, der er i klubben.