Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Medie: Svømmelandstræner: Medaljer kommer i anden række


16-05-2016 10:02:08:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

TV2 Sport har i forbindelse med EM talt lidt med landstræner Nick Juba om medaljechancerne og forberedelserne mod OL.


Nu er der kun lidt under en time til, at EM går løs i London ved det første indledende afsnit. I den forbindelse har TV2 Sport fået fat i cheflandstræner Nick Juba, der fortæller lidt om sine forventninger til EM.

 

Nick Juba ser klart dette mesterskab som et springbræt til OL og en del af en større forberedelse, hvor svømmerne skal levere gode præstationer, lære strategier og tage derfra med stor selvtillid.

Og selvom cheflandstræneren ikke mener, at medaljerne kommer i første række, afviser han ikke helt, at danskerne kan svømme sig til topplaceringer.

 

Jeg vil da blive meget overrasket, hvis svømmere som Jeanette Ottesen, Mie Ø. Nielsen, Viktor Bromer og Rikke Møller Pedersen ikke er med i kampen om medaljer. Selvom de er i en forberedelsesfase, så er det bare verdensklasse svømmere, udtaler Nick Juba til TV2 Sport.

 

Læs hele interviewet med Nick Juba på TV2 Sport, hvor du også kan finde et kort videointerview.  

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.