Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Ottesen og Beckmann videre til semifinalen


16-05-2016 12:00:34:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Jeanette Ottesen og Emilie Beckmann er begge videre til seminfinalen i 50 fly ved EM, der svømmes i aften.


Det indledende afsnit ved EM i London er i fuld gang, og tre danskere har allerede været i aktion.

 

Første dansker i bassinet var Anton Ørskov Ipsen (Sigma Swim Birkerød/USA) i 400 fri. En disciplin han kvalificerede sig til OL i ved Danish Open i sidste måned med den vilde tid på 3:48.39. 

Dagens indledende heats bød på en tid på 3.51.76, der betød en samlet 19. plads. En tid, der ikke helt kunne måle sig med tiden ved Danish Open, men ikke desto mindre var Anton ganske afklaret og tilfreds, da han umiddelbart efter løbet snakkede med TV2 Sport. 

 

Andet løb med dansk deltagelse var 50 butterfly, hvor Jeanette Ottesen (Vejle Svømmeklub Triton/NTC) og Emilie Beckmann (Tune IF/GTI/NTC) lå side om side.

Her svømmede Jeanette Ottesen sig ind på en delt 2. plads med hollænderen Ranomi Kromowidjojo i tiden 25.80 efter svenske Sarah Sjöström i tiden 25.59. Jeanette Ottesen svømmede sig dermed sikkert videre til semifinalen i aften i en fin tid.

 

Også Emilie Beckmann svømmede sig videre til semifinalen i tiden 26.47, hvilket er ca. et halv sekund langsommere end hendes PR, der blev sat ved Danish Open. Hun placerede sig dermed på en samlet 12. plads og kan se frem til at være med i aften, når semifinalen i 50 fly svømmes.

 

Udover de tre danske svømmere skal vi i dagens indledende heats også se Søren Dahl (Herlev Swim/USA) give den gas i 50 fly og holdkap-pigerne i 4x100 fri, hvor der er en OL-kvalifikation på spil. En plads, vi dog først endeligt ved noget om den 1. juni, da det for dem handler om, at svømme en tid, der placerer holdkappen i top 16 på verdensranglisten per 1. juni. 

 

Husk derfor at følge med her på siden eller live på TV2 Sport og TV2 Play. 

Derudover kan du følge livestreaming på den officielle side, hvor du også finder resultaterne. 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.