Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Begge 100 butterfly-piger videre til semifinalen


19-05-2016 12:15:00:
Af: Anna Birkbak

To gode danske præstationer i formiddagens 100 butterfly betyder semifinalepladser til både Jeanette Ottesen og Emilie Beckmann.


Ikke overraskende svømmede Jeanette Ottesen (Vejle Svømmeklub Triton/NTC) sig her til morgen videre til semifinalen på 100 butterfly.

 

Med tiden 57.86 leverer hun et godt morgenløb, og det er kun svenske Sarah Sjöström, der svømmer hurtigere i 57.20. Med videre som nr. 3 er italienske Ilaria Bianchi i 58.34.

 

Efter løbet siger Jeanette til TV 2 Sport:

 

Det var en okay tid, mit indslag var måske lidt årgangssvømmer-agtigt, men jeg kom igennem fint. Her til morgen var der ikke så meget fokus på teknikken, bare at få et godt morgenløb. Så jeg har en god fornemmelse nu, jeg kunne godt fornemme at jeg er lidt rusten, så jeg skal lige i gang. Jeg glæder mig til i aften, slutter hun af.

 

Med videre i semifinalen er også Tune IF/GTI/NTC-svømmer Emilie Beckmann, der som bekendt jagter en skarp OL-kravtid på distancen. Emilie slutter samlet 12'er i hurtige 59.26, blot 13/100 fra hendes bedste tid. TV 2 Sport fangede også Tune-svømmeren efter løbet:

 

- Jeg var overrasket over at svømme 59.2, det er ret hurtigt i forhold til, hvad jeg plejer. Det var en god hjemtur, jeg gik lidt død til sidst, men det plejer jeg jo også. Så alt var, som det plejede, egentlig! Det var sindssygt godt at komme igang, det var et "comfortable" løb jeg havde, så det er fedt, fortæller Emilie.

 

På spørgsmålet om OL-kravet, der lyder 58.65, er hun lidt tilbageholdende:

- Jeg prøver at lade være med at tænke på det, for ellers bliver jeg krampagtig i min svømning. Så i aften prøver jeg at lægge alle forventinger væk. Nu skal jeg op og tale med min træner, så må vi se, hvor jeg kan trykke mere på. Men jeg skal gøre mit bedste i aften!

 

Pigerne svømmer semifinale i aften kl. 19.30 dansk tid.

 

Se alle resultater på mesterskabernes hjemmeside.

 

Jeanette Ottesen, foto: Patrick Kraemer.

 

Emilie Beckmann, foto: Patrick Kraemer. 

Se de seneste nyheder

15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.

 
08-01-2018 20:17:00

Svømmerne i Svømmeklubben PINGVINEN motiveres af det stærke sammenhold, der er i klubben.