Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Medie: Mie Ø. Nielsen skinner som det største OL-håb efter EM-guld


20-05-2016 09:00:00:
Af: Anna Birkbak

Politiken evaluerer aftenen i går, hvor Danmark fik en nye europamester i 100 ryg.


Allan Nielsen taler om den tredje guldalder i dansk svømning, og det er nok ikke helt forkert, når han spår at den varer længe endnu. Med Mie Ø. Nielsens europamesterskab i går aftes ser det lyst ud for de danske OL-drømme til august.

 

Blandt andet fremhæves Mies super hurtige tid i artiklen:

 

"Danskerne er kommet til stævnet direkte fra hårde træningslejre og er således slet ikke toppet til at svømme optimalt ved EM, men sådan er situationen også for stort set alle de øvrige svømmere, der udelukkende har OL om 78 dage for øje."

 

"Ikke desto mindre bragede Mie Ø. Nielsen en dansk rekord af med 58,73 sek., der er 11 hundrededele hurtigere end ved VM sidste år, da hun vandt bronze, og en tangering af den australske verdensmester Emily Seebohms hurtigste tid på dette års verdensrangliste."

 

"Dermed manifesterer Mie Ø. Nielsen, at hun er et af de allervarmeste danske medaljebud i svømning, når det er alvor om to en halv måned, for i modsætning til nogle af sine svømmende landsmænd, er den 19-årige aalborgenser ikke oppe mod konkurrenter, der på nuværende tidspunkt synes uovervindelige."

 

Du kan læse hele artiklen på Politiken.dk.

 

Mie Ø. Nielsen, da hun får øje på scoreboardet efter finalen i 100 ryg. Foto: Patrick Kraemer. 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.