Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Viktor Bromer i ny PR og finaleplads på 100 butterfly


20-05-2016 19:30:00:
Af: Anna Birkbak

Sølvmedaljetageren på 200 butterfly fra Aalborg præsterede flot i semifinalen og indkasserede en finaleplads på den halve distance. Søren Dahl gav alt, hvad han havde, og slutter samlet nr. 14.


Det kom som lidt af en overraskelse, da Viktor Bromer (Aalborg Svømmeklub) her til aften svømmede 52.43 i semifinalen på 100 butterfly og snuppede en finaleplads i 8. hurtigste tid. Så Viktor, der tog EM-sølv på 200 butterfly i går aftes, var sævrt tilfreds ovenpå finalekvalifikationen:

 

- Det er meget fedt at være videre i finalen i et sprintløb, det har jeg aldrig prøvet før. Og det skøre er, at det ikke er et løb, der føles fantastisk. Man har altid en bestemt følelse i kroppen, når man har svømmet godt, hvor man ikke behøver at vender sig om efter tiden. Sådan et løb var det ikke, så jeg tror, der er mere i den i morgen, smiler Viktor Bromer, da han taler med TV 2 Sport, og fortsætter:

 

- Så at være med i en sprintfinale lyder som noget, jeg godt kan vende mig til, og jeg glæder mig til i morgen!

 

Viktor svømmer ny PR med 10/100, den gamle tid var sat ved VM i Kazan 2015.

 

I samme semifinale var også Søren Dahl (Herlev Svømning/USA), der havde hurtigste tid i morges på 52.78. Der var dog ikke så meget mere at skyde med her til aften for Herlev-svømmeren, som slutter samlet nr. 14 i 52.99.

 

Søren Dahl fortæller til TV 2 Sport efter løbet:

 

- Det var lige lidt hårdede end i morges, men jeg er stærkt tilfreds, selvom der ikke var så meget mere at give her til aften.  Det var bestemt en fed oplevelse at være med i semifinalen. Jeg ville jo gerne prøve at få det ekstra løb til Rio, men der var ikke så meget tilbage til sidst. Så det bliver godt at komme tilbage og gøre klar til Rio og holdkappen.

 

Finalen med Viktor Bromer kan du se i morgen kl. 17.30 dansk tid (finalerne starter en time tidligere end sædvanligt lørdag og søndag).

 

Se alle resultaterne på mesterskabernes hjemmeside.

 

Søren Dahl, foto: Patrick Kraemer.

 

Viktor Bromer, foto: Patrick Kraemer. 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.