Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Medie: Rikke Møller var glad ind i hjertet


21-05-2016 10:45:00:
Af: Anna Birkbak

BT bringer interviews med begge medaljetagere fra i går aftes.


»Jeg tror slet ikke, at jeg kan beskrive, hvor glad jeg er. Det virker bare så dumt, for mange mennesker vil bare sige, at det stadig er langt fra mit bedste. Men jeg er bare glad helt ind i hjertet. Det er så dejligt,« sagde Rikke Møller Pedersen til TV 2 Sport kort efter finalen.

 

Interviewet med gårsdagens vinder på 200 brystsvømning kan BT.dk også bringe i dag, hvor Rikke Møller Pedersens europamesterskab trækker overskrifter.

 

Derudover kan BT også citere Jeanette Ottesen, der som tidligere bemærket døjede med sygdom i løbet af i går, men alligevel sikrede sig en sølvemedalje på 100 butterfly:

 

»Jeg har prøvet hele dagen at glemme, at jeg havde det ad h... til. Det er svært. Men jeg kan også stå til OL og være syg,« fortæller Jeanette til TV 2 Sport.

 

Du kan læse BT.dk's artikel med de to svømmere på deres hjemmeside. 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.