Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


SØLV til Mie Ø. Nielsen i finalegyser!


21-05-2016 18:15:00:
Af: Anna Birkbak

Det var et utroligt tæt løb, hvor vinderen Halsall var foran hele vejen, og Mie kun lige sniger sig op på de sidste meter.


Efter en nærmest fatal start lykkes det alligevel for Mie Ø. Nielsen (Aalborg Svømmeklub) at svømme en flot sølvmedalje hjem i aftenens finale på 50 ryg.

 

Mie var klart sidst efter de første 15 meter, og kun takket være hendes fænomenale svømning i overfladen og et godt indslag lykkedes det for Mie at hive sølvet hjem. Hun svømmer 4/100 langsommere end i semfinalen i går.

 

Vinderen, Francesca Halsall fra Storbritannien, svømmer 27.57, mens Mie svømmer andenpladsen hjem i 27.77. Bronzen tog Storbritanniens Georgia Davis sig af i 27.87.

 

Det var en tydeligt nervøs og koncentreret Mie Ø. Nielsen, der stillede til start bag skamlen. Efter løbet fortæller Mie TV 2's reporter om løbet:

 

- Det er svært at sige, om det var et godt løb, jeg synes en 50 meter er svær at vurdere. Men jeg er meget tilfreds. Jeg kom lidt for dybt i starten, det skal jeg hjem og arbejde på. Det her EM har dog været godt, det har været som jeg gerne ville have, og de småting og fejl, som der har været, skal jeg arbejde med frem mod Rio. Stævnet har klart givet mig mere selvtillid frem mod Rio, især min 100 ryg, slutter Mie af.

 

Se alle resultater på mesterskabernes hjemmeside.

 

Foto: Patrick Kraemer. 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.