Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


FINA hæver Efimovas karantæne


23-05-2016 15:00:00:
Af: Anna Birkbak

Fordi Det Internationale Dopingagentur (WADA) behøver mere tid til at undersøge det forbudte stof, meldonium, har FINA pr. 20 maj løftet den midlertidige karantæne på den russiske svømmer.


Fra den 20. maj blev Yulia Efimovas karantæne for sin anden positive dopingprøve ophævet.

 

Det skriver FINA i en pressemeddelelse sendt ud i går, den 22. maj.

 

Ophævelsen skyldes, at Det Internationale Dopingagentur, WADA, har henstillet til FINA at løfte karantænen, mens yderligere undersøgelser af stoffet meldonium fortsætter.

 

På mange måder er det ikke godt nyt, men der er alligevel et 'men' i FINAs budskab:

 

Efimova skal stadig dømmes af FINA's Dopingpanel, og de betragter ikke sagen som lukket, skriver de. Det betyder i praksis, at Efimovas sag stadig er i behandling, og at hun først efter en eventuel dom må søge om en omstødelse hos CAS, Court of Arbitration for Sport. Denne domstol, som på dansk kaldes Den Internationale Sportsdomstol eller Sportens Voldgiftsret, er en uafhængig instans, hvor man får afgjort sportslige tvister. Det rygtes, at hvis Efimovas sag ender her, er sagen allerede afgjort pga. en usund russisk indflydelse på domstolen.

 

Hvornår Efimova får sin dom, melder pressemeddelelsen ikke noget om, men indtil videre må man væbne sig med tålmodighed ift. WADA's undersøgelser.

 

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.