Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Ottesen: Jeg glæder mig til at hente Shannon i lufthavnen!


24-05-2016 12:00:00:
Af: Anna Birkbak

TV 2 bringer i dag en artikel om Jeanette Ottesen, der glæder sig til gensynes med tidligere NTC-træner Shannon Rollason.


- Jeg glæder mig så meget til at hente Shannon i lufthavnen på tirsdag. Det bliver så fedt, sagde Jeanette Ottesen til TV 2 Sport efter finalen søndag eftermiddag.

 

- Jeg kan slappe lidt af i hovedet, når han kommer. Jeg behøver ikke at være min egen træner. Jeg kan bare koncentrere mig om at svømme derudaf og teknikmæssigt, der er han der og tager sig af mig. Og det glæder jeg mig rigtig meget til.

 

Sådan fortæller Jeanette Ottesen (Vejle Svømmeklub Triton/NTC) til TV 2 Sport ovenpå et EM, hvor hun kommer hjem med to sølv- og en bronzemedalje.

 

Den tidligere NTC-træner hentes helt ekstraordinært til Danmark fra Australien for at indgå i et trænerteam omkring OL-svømmerne frem mod Rio. Og det glæder især Ottesen sig til.

 

Du kan læse hele historien på TV 2's hjemmeside.

 

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.