Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


”Jeg forventer en god tur, der kan få mig i gang igen”


25-05-2016 17:34:51:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Den 27. – 29. maj deltager Great Danes ved Bergen Swim Festival. Jonas Kistorp (Lyngby Svømmeklub) er med efter et længere skadesforløb, og han glæder sig til at skulle konkurrere igen. 


Great Danes skal sammen i aktion igen, nu ved Bergen Swim Festival, der løber af stablen fra den 27. – 29 maj. Her deltager svømmere fra hele norden og blandt andre vil de ti Great Danes svømmere også være at finde i bassinet.

Lyngbys Jonas Kistorp er en af de ti, der skal med, og han glæder sig til at skulle konkurrere igen efter en længere periode med en skulderskade.

 

- Jeg forventer en god tur, der kan få mig i gang igen efter et længere skadesforløb, fortæller Jonas. Mine forventninger i forhold til tider og resultater er mildest talt ikke høje, da jeg har været ude for konkurrencer siden januar med en skulderskade. Det bliver derfor mit første stævne siden DHM, og jeg er først nu begyndt at svømme sammensat igen efter Danish Open.

 

Jonas, der skal svømme 50 og 100 fri samt 100 fly, vil derfor hovedsageligt bruge stævnet til at finde den gode form frem igen og nyde at være ude og konkurrere med Great Danes.

 

- Jeg ved ikke helt, hvor min form er. Jeg vil derfor bruge stævnet til at finde den og glæde mig over, at jeg er til stævne igen. Men som en cykelrytter ville sige det, har jeg gode ben for tiden, da jeg stort set kun har trænet ben fra januar til Danish Open, udtaler Jonas og fortsætter:

 

- Stævnet ligger fint i forhold til den næste topning, der bliver DM-L for mig. Nedtrapningen vil så småt starte efter Bergen Swim Festival, og stævnet skal bruges til at se, hvad der skal fokuseres på i nedtrapningen.

 

Jonas deltog sidste år ved Bergen Swim Festival – dengang med sin egen klub Lyngby –så nu glæder han sig til at skulle af sted med resten af Great Danes holdet til stævnet, der tilmed er det første sammen med resten af truppen.

 

- Jeg deltog også ved stævnet sidste år, og det er et godt arrangement med masser af god svømning. Det bliver interessant at se, hvordan turen i år med Great Danes bliver anderledes end sidste år. Derudover er jeg spændt, da det også bliver mit første stævne med Great Danes, fortæller Jonas og afslutter:

 

- Jeg ønsker mest af alt at opnå glæde ved sporten igen, da stævnerne er det sjoveste, og jeg savner at konkurrere.

 

Tak til Jonas Kistorp for interviewet!

 

De ti Great Danes drenge, der skal med til Bergen Swim Festival er:

Christian V. Rasmussen (STO/Odense Svømmeklub)

Frans Johannessen (Esbjerg Svømmeklub)

Jacob M. Jørgensen (Svømmeklubben Kvik Kastrup)

Jonas Kistorp (Lyngby Svømmeklub)

Kristoffer Moos (Aalborg SvømmeklubI)

Lasse Pittioni (Gladsaxe Svøm GSC)

Magnus Sloth Poulsen (Herlev Svømning)

Nicolas Blanch (Aalborg Svømmeklub)

Niklas Hedegaard (Farum Svømmeklub)

Viktor Holm (Svømmeklubben Kvik Kastrup)

 

Her på SvømmeSport vil vi naturligvis følge stævnet alle tre dage med resultater. Men inden da, kan du smutte forbi den officielle hjemmeside for Bergen Swim Festival, hvor du kan finde masser af generel info, startlister samt livetiming og resultater, når stævnet går i gang på fredag.

 

De indledende afsnit vil fredag starte klokken 15 og lørdag og søndag klokken 9, mens finalerne vil svømmes i de to weekenddage henholdsvis klokken 17 og 15. 

Se de seneste nyheder

22-01-2018 20:36:13

Landstræner Dean Boles gør status efter weekendens Flanders Speedo Swim Cup i Antwerpen, hvor seks Great Danes deltog. 

 
22-01-2018 19:12:00

Den aarhusianske brystsvømmer, Tobias B. Bjerg, fik sit gennembrud som seniorsvømmer ved EM i Royal Arena.

 
22-01-2018 18:53:00

Esbjerg-svømmeren er af Esbjerg Kommune blevet kåret til Årets Bobler 2017. 

 
22-01-2018 06:39:00

De danske juniorlandsholdssvømmere og svømmere fra Great Danes kickstarter langbane sæsonen i Luxembourg.

 
21-01-2018 13:59:30

Victoria Bierre har skiftet sit vante træningsmiljø i GSC ud med NTC. SvømmeSport har talt med hende om, hvordan de første uger har været.