Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Danske udspringere i EJM-finale


29-06-2016 17:40:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I dag har de to danske udspring-drenge været i aktion ved de Europæiske Juniormesterskaber, hvor der tilmed var finaleplads til dem begge.


Tre danske udspringere er i disse dage til de Europæiske Juniormesterskaber i udspring i Rijeka, Kroatien, og i dag har de to drenge været i aktion. Der er tale om Andreas Sargent Larsen og Martin Bang Christensen, der begge skulle vise deres værd på 1 meter.

 

Begge drenge gik i formiddags videre til aftenens finale efter en veloverstået indledende runde. Her kom de begge blandt de tolv bedste, hvilket betød at de kvalificerede sig til aftenens finale. Martin kunne endda placere sig i top 3, da han scorede 408.50 point, mens Andreas scorede 434.50 point og endte på en samlet 9. plads.

 

Desværre kunne de to drenge ikke holde deres ellers så flotte placeringer i finalen, da de begge underpræsterede på afgørende spring. Samtidig hævede konkurrenterne deres niveau i finalen, hvilket betød, at det blev svært for de to danske drenge at blande sig i medaljerne. Dermed sluttede Andreas på en 10. plads med 411.80 point og dermed 55 point fra medaljerne, mens Martin sluttede på en 12. plads med 397 point.

 

Landstræner Claus Friislund udtaler følgende om drengenes præstationer:

 

- Konkurrencen ved et EJM er tæt, så det kan gå alle veje. Det er svært at forklare helt, hvad der sker. Når et spring ikke helt lykkes, kan det være svært at komme tilbage. Vi ser frem til 3 meter konkurrencen, hvor de igen skal arbejde hårdt for at springe sig i finalen. 

 

I morgen er der igen dansk deltagelse ved EJM, når Laura Valore springer 1 meter klokken 9.30.

Vi følger de danske resultater her på siden, men husk at smutte forbi len.eu, hvis du er interesseret i at følge de seje udspringere ved EJM helt tæt.

 

Foto og resultater: Nomi Mortensen. 
Tags: Udspring

 

Se de seneste nyheder

22-01-2018 20:36:13

Landstræner Dean Boles gør status efter weekendens Flanders Speedo Swim Cup i Antwerpen, hvor seks Great Danes deltog. 

 
22-01-2018 19:12:00

Den aarhusianske brystsvømmer, Tobias B. Bjerg, fik sit gennembrud som seniorsvømmer ved EM i Royal Arena.

 
22-01-2018 18:53:00

Esbjerg-svømmeren er af Esbjerg Kommune blevet kåret til Årets Bobler 2017. 

 
22-01-2018 06:39:00

De danske juniorlandsholdssvømmere og svømmere fra Great Danes kickstarter langbane sæsonen i Luxembourg.

 
21-01-2018 13:59:30

Victoria Bierre har skiftet sit vante træningsmiljø i GSC ud med NTC. SvømmeSport har talt med hende om, hvordan de første uger har været.