Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


"At blive dansk mester kan man ikke andet end at blive glad for!"


30-06-2016 20:20:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Matilde Schrøder fra O.S.L.F. blev her til aften dansk mester på 50 bryst, og det er en titel, som hun er meget glad for. Odense-svømmeren kunne tilmed sætte PR på distancen i morges.


Her til aften er der allerede blevet fundet danmarksmestre på ti discipliner ved DM på langbane i Herning. Matilde Schrøder (O.S.L.F.) blev en af dem, da hun lagde den ene banelængde i 50 bryst hurtigst bag sig. Med tiden 32.48 vandt hun titlen som Danmarks bedste på distancen. Andenpladsen blev delt mellem Merle F. V. Christensen (Hovedstadens Svømmeklub) og klubkammeraten Tenna Jensen, der begge svømmede tiden 33.16. Dermed kunne Anne-Sofie Lindblad (Vallensbæk IF Af 1939) snuppe tredjepladsen med tiden 33.65.

 

Aftenens tid på 32.48 var Matilde dog ikke helt tilfreds med, men til gengæld formåede Odense-svømmeren at sætte PR på distancen i formiddagens indledende heat, da hun svømmede 32.16. Hendes PR lød før på 32.25 og er sat for mindre end to måneder siden. 

 

Matilde Schrøder var efterfølgende meget glad for både mesterskabstitlen og sin PR og kunne fortælle følgende til SvømmeSport:

 

- Titlen er jeg super glad for. At blive dansk mester kan man aldrig blive andet end glad for! Tiden i morges er jeg rigtig tilfreds med. Det var PR med en 1/10, og da min gamle tid kun var halvanden måned gammel, var det virkelig en fed tid at svømme om morgenen, fortæller Matilde og fortsætter om forventningerne til aftenens finale:

 

- Det gjorde selvfølgelig også, at jeg havde nogen forhåbninger til løbet her til aften, da jeg rigtig gerne ville under 32 sekunder. Men jeg har desværre en tendens til, at når jeg virkelig er spændt, så bliver jeg bare alt for ivrig. Her til aften ville jeg så gerne under 32, hvilket så desværre resulterede i, at min frekvens endte ret højt, og at jeg slet ikke fik fat i noget vand.

 

- Tiden her til aften er jeg ikke helt tilfreds med, men når jeg ved, at det er min egen ivrighed og glæde ved at svømme og konkurrere, at jeg nu står med et dansk mesterskab i hånden, så glæder jeg mig til 100 bryst på søndag og selvfølgelig til endnu en sæson efter sommerferien, slutter Matilde af.

 

Stort tillykke til Matilde med mesterskabstitlen!

 

Alle dagens resultater vil fremgå på livetiming

 

Her ses en glad danmarksmester. Foto: Privat.Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.