Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Flot dansk 5. plads ved EJM i udspring


03-07-2016 20:35:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Martin Bang Christensen kunne i dag springe sig til en flot 5. plads på sidstedagen ved de Europæiske Juniormesterskaber i udspring.


De Europæiske Juniormesterskaber i udsprings sjette og sidste dag bød på A-drengenes 10 meter konkurrence, og her var det Martin Bang Christensen, der var ude og repræsentere Danmark.

 

Martin havde niveauet til at kunne tage en sikker finaleplads og være en af de 12 bedste af de 18 deltagende konkurrenter. Dog skulle han vente til allersidste spring i sidste runde, før han vidste, om han ville være i eftermiddagens finale. Her skulle han sætte sidste spring til 5.5-6 for at klare sig, hvilket han formåede og dermed kvalificerede sig til finalen på yderste mandat.  

 

I finalen var det en helt anden Martin, som sprang. Han udførte en flot 3.5 forlæns salto, og derfra kørte det for ham. Han arbejdede sig hurtigt op i feltet, og inden sidste runde lå han nummer 6 med kun 14 point fra medaljerne. 

Han gjorde, hvad han kunne i sidste runde, men måtte se sig slået af de dygtige konkurrenter fra Storbritannien og Rusland. Nationer som formentlig vil kæmpe med om medaljerne ved OL. 

Martin sluttede derfor på en 5. plads med 471.8 point og et mulehår op til bronzen.

 

Claus Friislund var en tilfreds landstræner efter Martins præstation, og han udtaler:

 

- Martin lavede de bedste frie spring af dem alle, ekseptionel flot! Det er synd, at han manglede de 20 point op til konkurrenter fra i formiddags. Det er tydeligt, at alle Martins konkurrenter har bedre muligheder for at træne på 10-meteren. Jeg er meget tilfreds med Martins finalespring. 

 

Flere resultater og nyheder kan findes på len.eu

 

Martin i spring fra 10-meteren. Foto og resultater: Nomi Mortensen. Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.