Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Medie: Dansk svømmechef er vred efter frifindelse af Efimova


13-07-2016 15:00:00:
Af: Anna Birkbak

Efter FINA's beslutning om at hæve Yulia Efimovas dopingkarantæne - og dermed lade hende deltage i OL - har Lars Green Bach udtalt sig til medierne.


Tirsdag i denne uge valgte FINa at droppe anklagerne mod russiske Yulia Efimova, der er blevet taget for doping tidligere i år - og for anden gang i karrieren.

 

- Det er en utrolig ærgerlig konklusion på forløbet. Tilliden til, at hun som tidligere dopingdømt er uskyldig, ligger for mit vedkommende på et meget lavt sted, og jeg synes, det er drønærgerligt for svømmesporten, siger udtaler Lars Green Bach til TV 2 Sport.

 

Grunden til doping-karantænens ophævelse skyldes angiveligt, at prøverne kun viste meget lave tal efter stoffet meldonium, som andre atleter - heriblandt tennisstjernen Maria Sharapova - også er blevet taget for.

 

- Der er grænseværdier for, hvor hurtigt stoffet skal være ude af kroppen, og der må være så lille en mængde i hendes prøve, at det ikke endegyldigt kan bevise, at hun har indtaget stoffet efter den 1. januar, hvor stoffet blev forbudt, siger Michael Ask, direktør i Anti Doping Danmark, til Berlingske.

 

Du kan læse historien på TV 2 Sport og på Berlingske.

 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.