Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Medie: Dansk svømmechef er vred efter frifindelse af Efimova


13-07-2016 15:00:00:
Af: Anna Birkbak

Efter FINA's beslutning om at hæve Yulia Efimovas dopingkarantæne - og dermed lade hende deltage i OL - har Lars Green Bach udtalt sig til medierne.


Tirsdag i denne uge valgte FINa at droppe anklagerne mod russiske Yulia Efimova, der er blevet taget for doping tidligere i år - og for anden gang i karrieren.

 

- Det er en utrolig ærgerlig konklusion på forløbet. Tilliden til, at hun som tidligere dopingdømt er uskyldig, ligger for mit vedkommende på et meget lavt sted, og jeg synes, det er drønærgerligt for svømmesporten, siger udtaler Lars Green Bach til TV 2 Sport.

 

Grunden til doping-karantænens ophævelse skyldes angiveligt, at prøverne kun viste meget lave tal efter stoffet meldonium, som andre atleter - heriblandt tennisstjernen Maria Sharapova - også er blevet taget for.

 

- Der er grænseværdier for, hvor hurtigt stoffet skal være ude af kroppen, og der må være så lille en mængde i hendes prøve, at det ikke endegyldigt kan bevise, at hun har indtaget stoffet efter den 1. januar, hvor stoffet blev forbudt, siger Michael Ask, direktør i Anti Doping Danmark, til Berlingske.

 

Du kan læse historien på TV 2 Sport og på Berlingske.

 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.