Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Konkurrencelivredning: Tre medaljer til de danske udøvere ved DLRG Cup


17-07-2016 18:42:14:
Af: SvømmeSport

Ved weekendens DLRG Cup i Warnemunde blev det til en imponerende guldmedalje og to flotte sølvmedaljer til Danmark


Lørdagen var en ny dag med bedre og roligere vejrforhold end fredagens uvejr, og stævnearrangørerne valgte derfor at afholde alle ocean disciplinerne. Dette resulterede i en hård, hektisk og fed dag med en masse konkurrencer for de tre danske udøvere Julie Fischer Christensen, Celina Lohmann og Katrine Leth-Espensen.

 

Her testede især Katrine formen af til det kommende VM i Holland til september. I boardrace blev det for Katrine til en flot guldmedalje og en plads i semifinalen til Julie. I skirace og oceanwoman var der stor kamp om placeringerne og Katrine fik kæmpet sig til to flotte sølvmedaljer. Katrine blev anden bedste kvinde til stævnet og de danske udøvere kan tage hjem med en masse erfaring og gode resultater fra dette års DLRG Cup.

 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.