Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Emilie Beckmann snupper guldet på 100 fly


23-07-2016 20:05:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Der er fart på ved Portugal Open, hvor Vikings-svømmeren Emilie Beckmann for anden gang kunne stille sig øverst på podiet.


Tredjedagen ved Portugal Open, hvor seks Vikings er med for at slutte sæsonen af, bød endnu engang på masser af god dansk svømning. Under aftenens finaler blev der blandt andet svømmet en guldmedalje hjem.

 

Den stod Emilie Beckmann (Tune IF/GTI/NTC) for, da hun kun 20/100 af et sekund fra sin PR på 100 butterfly hentede førstepladsen. Tiden lød på 59.27 og med over et sekund ned til andenpladsen, sikrede Emilie sig dermed endnu engang pladsen øverst på podiet. Ved formiddagens indledende heats lagde hun de to banelængder bag sig i tiden 59.93.

 

Tillykke til Emilie med medaljen!

 

Det var også lige ved og næsten for Kristina Thomsen (Gladsaxe Svømmeklub), da hun skulle i vandet til 50 fri senere på aftenen. Her var Gladsaxe-svømmeren kun 2/100 af et sekund fra førstepladsen, da hun svømmede tiden 26.16 og dermed endte på en andenplads. Kristina havde ellers kvalificeret sig til finalen med den bedste tid 26.37, men måtte desværre se sig slået af portugiseren Ana Pinho Rodrigues.

 

Også Kevin Witt Christensen (Farum Svømmeklub) stillede til start på 50 fri. Her havde han svømmet sig videre fra formiddagens indledende heats som delt 6'er med tiden 23.74. Tiden var tilmed ny PR, der tidligere har lydt på 23.59 og ikke er ældre end fra Danish Open i april måned. 

I finalen formåede Kevin at holde placeringen, da det blev til en samlet 6. plads for Farum-svømmeren med tiden 23.59 - altså en tangering af hans gamle rekord.

 

Både Marcus Krøyer Svendsen og Sebastian Ovesen, begge fra KVIK Kastrup, stillede op ved formiddagens indledende heats i 400 fri. For Marcus Krøyer Svendsen blev det til en samlet 1. plads med tiden 3:59.20, men han stillede dog ikke til start ved finalen. For Sebastians vedkommende virkede det til, at noget af gårsdagens sygdom stadig sad i kroppen, da han svømmede tiden 4:33.67. 

 

Også Maja Nielsen (Svømmeklubben Triton Ballerup) var i vandet i dag til 100 ryg, hvor hun kvalificerede sig til B-finalen med tiden 1:07.52. I finalen svømmede hun tiden 1:10.43.

 

I morgen er det sidste stævnedag ved dette års Portugal Open. Her er der stor dansk deltagelse i 100 fri, hvor Emilie Beckmann, Kristina Thomsen, Kevin Witt Christensen, Sebastian Ovesen og Marcus Krøyer Svendsen alle stiller til start. Derudover skal Maja Nielsen ud og give den gas i 200 medley. Vi kan dermed slutte årets sidste Vkings-stævne af med alle seks svømmere i aktion.

 

Du kan følge resultaterne og startlisterne her.

 

Emilie Beckmann øverst på podiet. Foto: Dean Boles.

 

Emilie Beckmann med medaljen om halsen fotograferes sammen med Kevin Witt Christensen.
Foto: Dean Boles.
Tags: Vikings

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.